Φακέλωμα των αλλοδαπών φοιτητών των εστιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου από τη Χρυσή Αυγή!

22:15 23/10/2012 - Πηγή: 24wro
Μετά τα νηπιαγωγεία, η Χρυσή Αυγή «φακελώνει» και τα πανεπιστήμια...
καθώς με ηλεκτρονική επιστολή του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής», Παναγιώτη Ηλιόπουλου, τα μέλη των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καλούνται να παράσχουν άμεση πληροφόρηση ως προς τον αριθμό των αλλοδαπών φοιτητών που στεγάζονται στις εστίες του Ιδρύματος.

Για του λόγου το αληθές,
η ακριβής επιστολή έχει ως εξής:

«Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τον αριθμό Ελλήνων φοιτητών που φιλοξενούνται-στεγάζονται στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τον αντίστοιχο αριθμό αλλοδαπών φοιτητών. Περιμένω την απάντησή σας σε αυτό το e-mail.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Βουλευτής Μαγνησίας, Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή».

Αισθανόμενοι έντονη προσβολή από το ύφος -ανάλογο στρατιωτικού παραγγέλματος- και το περιεχόμενο της εν λόγω επιστολής, οι πανεπιστημιακοί έκριναν ως απαράδεκτη την απαίτηση, αρνούμενοι εν τέλει να απαντήσουν.
«Το ύφος της επιστολής ήταν απαράδεκτο, έσβησα το μήνυμα, δεν πρόκειται να δώσουμε αντίστοιχα στοιχεία» σημείωσε, σύμφωνα με το Βήμα, ο αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Αιγαίου, Νίκος Σουλακέλλης.

«Για εμάς, όλοι οι φοιτητές είναι ίσοι και έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις και τα ίδια δικαιώματα» παρατηρεί ο αντιπρύτανης.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ηλιόπουλος, σε ομιλία του στη Βουλή, είχε αναφερθεί στις φοιτητικές εστίες, διαπιστώνοντας πως μειώνονται οι θέσεις για τους Έλληνες, αφού πολλές, σύμφωνα με τον ίδιο, καταλαμβάνονται από μετανάστες.

newpost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα