Θέλει κι άλλα... λεφτά ο Μαντσίνι!

15:52 8/4/2012 - Πηγή: 24wro
Τι κι αν έχει σπαταλήσει πάνω από 200 εκ. λίρες ...η Σίτι τα δύο τελευταία χρόνια για μεταγραφές; Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι υποστηρίζει πως για να φτάσει στους τίτλους χρειάζονται κι άλλα χρήματα!

Ο τεχνικός της Μάντεστερ Σίτι δήλωσε πως για να μπορέσει ν' ανταγωνιστεί την Γιουνάιτεντ, χρειάζεται μία μεγαλύτερη, ήτοι πιο ακριβή ομάδα, τονίζοντας ότι χρειάζονται κι άλλες μεταγραφές! Ο Ιταλός είπε αρχικά για να δικαιολογηθεί: «Χάσαμε τον Γιάγια και τον Κόλο Τουρέ, που μετείχαν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, έπειτα είχα
τους τραυματισμούς Κομπανί, Λέσοτ και Αγκουέρο στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ίσως στο επόμενο παιχνίδι αν χάσουμε ακόμα δύο παίκτες, να μπορούσαμε να τους αντικαταστήσουμε με δύο επίσης καλούς».

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Μέχρι στιγμής έχουμε φτιάξει μία δυνατή ομάδα αλλά νομίζω ότι με τρεις ή τέσσερις παίκτες ακόμα, θα ήμασταν όσο δυνατή χρειαζόταν για να τελειώσουμε (το πρωτάθλημα). Η διαφορά είναι στους 20 παίκτες και όχι στην ενδεκάδα, γιατί αυτοί είναι απαραίτητοι για να παραμείνεις στην κορυφή, για να παίζεις χωρίς προβλήματα».

Για να κλείσει έπειτα λέγοντας: «Χρειαζόμαστε ίσως χρόνο, αλλά είμαστε ήδη μία απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η διαφορά με την Γιουνάιτεντ είναι αυτή, όχι στους πρώτους έντεκα. Εκείνοι μπορούν να παίξουν χωρίς προβλήματα γιατί δεν έχουν την δική μας πίεση, έχουν κερδίσει τα πάντα. Όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ, αυτό είναι που κάνει την διαφορά. Όχι οι παίκτες...».
Keywords
Τυχαία Θέματα