Νορβηγία : Έχει παράδοση αλλά ….

11:25 30/5/2011 - Πηγή: 24wro
Να διατηρήσει την εξαιρετική της παράδοση στο Σίεν φιλοδοξεί η περυσινή πρωταθλήτρια...
Ρόζενμποργκ που φιλοξενείται από την Οντ Γκρένλαντ στο ματς με το οποίο κλείνει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στη Νορβηγία.


ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ: Την ψυχρολουσία της ήττας 3-2 από την Στάμπαεκ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική καλείται να ξεπεράσει η γηπεδούχος που όπως και η αντίπαλος της δεν τα πάει καθόλου καλά στο ξεκίνημα της σεζόν. Βέβαια μεσοβδόμαδα κατάφερε έστω και στην παράταση να κάμψει την αντίσταση της Κόσβινγκερ στο κύπελλο αλλά η επιτυχία αυτή της έχει
κοστίσει σ’ ενέργεια. Ο τεχνικός της Φάγκερμπο δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον λαβωμένο αμυντικό Σεμπ Μπέργκε όσο και τον επιθετικό Μπέρβεν. Μετράει τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία νίκη στα έξι προηγούμενα της ματς στο πρωτάθλημα.


ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Και αυτή χρειάστηκε την φθορά της παράτασης για να προκριθεί μεσοβδόμαδα στο κύπελλο αποφεύγοντας στην εκπνοή ήττα σοκ από την ερασιτεχνική Μπιάσεν και στη συνέχεια στο επιπλέον ημίωρο θριάμβευσε 6-3. Όμως οι περυσινοί πρωταθλητές κάθε άλλο παρά πειστικοί είναι ως τώρα. Τα προβλήματα ουκ ολίγα για τον τεχνικό των φιλοξενούμενων που δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον επιθετικό Γιάμφταλ όσο και τον μπακ Χέιλαντ ενώ πιθανότατα απών θα είναι και ο Γκόα. Τέλος αμφίβολη επίσης εξ αιτίας τραυματισμού είναι η συμμετοχή του επίσης επιθετικού Χολμ. Έχει από δύο νίκες , ισοπαλίες και ήττες στα έξι πιο πρόσφατα της ματς στη διοργάνωση αλλά και έξι νίκες στις οκτώ τελευταίες της επισκέψεις στη «Σκάγκερακ Αρένα».


Στο …ψαχνό: Είναι εξαιρετικά μεγάλο ρίσκο να εμπιστευτεί κανείς την εφετινή Ρόζενμποργκ. Παρόλα αυτά όμως οι αδυναμίες των γηπεδούχων είναι τέτοιες που μπορεί η περυσινή πρωταθλήτρια να φύγει για μία ακόμα φορά με τους τρεις βαθμούς από το Σίεν. Η απόδοση του διπλού είναι 2,15 στην 10bet.


bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα