Θα περιμένουμε την πρόταση της ΑΕΚ

15:35 9/10/2012 - Πηγή: 24wro
Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Ισίντορο Σόουζα επιβεβαίωσε...
το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αλλά και την πρόθεση του Πορτογάλου τεχνικού να μετακομίσει στην Ένωση, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα είναι οικονομικό. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Ολιανένσε θα επικοινωνήσει ξανά με τον Ανδρέα Δημητρέλο για να μάθει την πρόταση της ΑΕΚ.
«Σήμερα το απόγευμα θα έχουμε νέα
επαφή με τον πρόεδρο της ΑΕΚ (Ανδρέα Δημητρέλο) για να ακούσουμε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και να βρούμε έναν τρόπο για να φύγει ο Κονσεϊσάο από την Ολιανένσε. Έχω μιλήσει με τον Σέρτζιο, ξέρω για το ενδιαφέρον που υπάρχει στο πρόσωπό του. Για αυτό το λόγο θα έχουμε επαφή με την ελληνική ομάδα. Το θέμα είναι οικονομικό. Αν ο Σέρτζιο θέλει να φύγει, τότε θα φύγει. Δεν έχουμε θέσει κάποια τιμή για τον προπονητή μας», είπε ο Ισίντορο Σόουζα και συνέχισε:

«Θα ακούσουμε τι θέλει η ΑΕΚ και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε. Σίγουρα αν φύγει ο Κονσεϊσάο δεν θα είναι καλό για εμάς. Θα το κάνουμε επειδή το θέλει ο ίδιος και επειδή υπάρχει οικονομικό αντάλλαγμα. Όλοι οι παίκτες τον θέλουν και η ομάδα τα πάει καλά για τα δεδομένα της σεζόν. Θα είναι πολύ άσχημο για Ολιανένσε, αν φύγει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αυτή τη στιγμή. Εγώ, από την πλευρά μου, υπερασπίζομαι τα συμπεριφέρονται της ομάδας μου. Θα περιμένουμε την πρόταση της ΑΕΚ και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος».
Keywords
Τυχαία Θέματα