Τεράστια ανατροπή για Μαρσέιγ

22:21 17/12/2011 - Πηγή: 24wro
Τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας... πλησίασε η Μαρσέιγ μετά την επική της ανατροπή απέναντι στην Λοριάν με 2-1.Ένα από τα εντυπωσιακότερα παιχνίδια του φετινού γαλλικού πρωταθλήματος έγινε στο «Βελοντρόμ» όπου η Μαρσέιγ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ στα τελευταία δέκα λεπτά απέναντι στην Λοριάν και να επικρατήσει με 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 33’ με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Κονέ αποβλήθηκε, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τέρμα του Εμεγκάρα στο 77’.
Ο Βαλμπουενά στο 84’ ισοφάρισε για τους Μασσαλούς για να έρθει ο Σεϊρού στο 95’ να
κάνει το 2-1 και να βάζει «φωτιά» στο «Βελοντρόμ». Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες, καθώς στο 94’ αποβλήθηκε και ο Ρομάο.
Στο 1-1 έμεινε η Μονπελιέ απέναντι στην Τουλούζ και βρέθηκε προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ντερνίς στο 7΄άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Μπενγκέ να ισοφαρίζει για το τελικό αποτέλεσμα στο 40’.Ο Ταμπανού αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους στο 87’.
Σημαντική νίκη για την παραμονή της κατάφερε να πάρει η Νανσί εκτός έδρας απέναντι στην Καέν. Ο Καραμπουέ στο 3’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Σανέ να κάνει το 2-0 στο 56’ «καθαρίζοντας» το παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Νιβέ στο 61’ με πέναλτι.
Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 επικράτησε η Σεντ Ετιέν της Ντιζόν εκτός έδρας. Ο Σιναμά Πονγκόλ στο 16’ άνοιξε το σκορ για τους «στεφανουά», με τον Γκραντέλ στο 93’ να κάνει το 2-0. Οι γηπεδούχοι απλά κατάφεραν να μειώσουν στο 94’ με τον Μπαθεάκ.
Ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής έμεινε η Νις η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Βαλενσιέν. Ο Μουνιέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Νικαιώτες καθώς σημείωσε και τα δύο γκολ (67’, 93’).
Τέλος η Μπρεστ πήρε σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στην Οσέρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκρουγκί στο 34’. Η ομάδα της Βουργουνδίας τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Σαφνί αποβλήθηκε στο 55’.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα