ΤΕΛΙΚΟ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΟ 74-69

20:03 13/5/2012 - Πηγή: 24wro
Για τον Παναθηναϊκό, ο μικρός τελικός δεν ήταν τίποτα... άλλο, πέρα από μια δυνατή προπόνηση, ενόψει των τελικών της Α1 και της επίτευξης του στόχου για την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα.Η ήττα από την Μπαρτσελόνα (69-74) απλώς θα καταγραφεί στην ιστορία, αφού οι Πρωταθλητές Ευρώπης, κρατάνε απ' τη συμμετοχή τους σε αυτό το Final 4 δύο πολύ σημαντικά πράγματα:
* Το σκληρό μήνυμα που επεδίωξαν να στείλουν ο Μπερτομέου και η παρέα του, μέσω
της απίστευτα προκλητικής αντιμετώπισης του εξάστερου από τη διαιτησία στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
* Και την απάντηση που και σήμερα με μια φωνή έδωσε ο κόσμος του «τριφυλλιού» στις εξέδρες του «Σινάν Ερντέμ», μη σταματώντας να στηρίζει ούτε δευτερόλεπτο τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Μια σχέση εμπιστοσύνης, μια σχέση ζωής γεμάτη χαρές και κούπες. Πολλές κούπες. Σαν να μην έχασε ποτέ ο εξάστερος, αποθεώθηκε από τον κόσμο του. Το έβδομο αστέρι το έραψαν στη φανέλα των παικτών του «τριφυλλιού» οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, με την απλόχερη στήριξη που τούς προσέφεραν.
Το ταξίδι στην Πόλη ολοκληρώθηκε άδοξα για τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό. Ετσι το επέλεξαν, όσοι θέλησαν να... φρενάρουν την ξέφρενη πορεία της «πράσινης» δυναστείας προς μια ακόμη κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκας.
Όμως, το ταξίδι δεν σταματά εδώ. Το ραντεβού των αιώνια πιστών με τον εξάστερο μόλις ανανεώθηκε.
Του χρόνου τέτοια εποχή, στο Λονδίνο, Είναι άλλωστε γνωστό…
Οσο τους πληγώνεις, τόσο τους πωρώνεις...

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα