Τελειώνει η τράμπα Ουρτάδο-Ορμπάιθ

12:07 29/8/2011 - Πηγή: 24wro
Ένας πρώην αρχηγός φεύγει…
ένας πρώην αρχηγός έρχεται! Ο Μοϊσές Ουρτάδο παίρνει μια καλή αποζημίωση και αποχαιρετά το Λιμάνι, όπου καταφθάνει άμεσα -πιθανώς ακόμη και σήμερα- ο Πάμπλο Ορμπάιθ.
Όλα έτοιμα είναι στον Ολυμπιακό για την τράμπα των... αρχηγών στο ρόστερ του. Ο Καταλανός, πρώην αρχηγός της Εσπανιόλ, Μοϊσές Ουρτάδο δίνει τη θέση του στον Βάσκο, πρώην πλέον, αρχηγό της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε
θεωρεί ότι αυτή τη φορά δεν θα τη... πατήσει όπως με τον πρώην παίκτη του στην ομάδα της Βαρκελώνης και για τον λόγο αυτό έχει εγγυηθεί για την απόκτηση του 32χρονου αμυντικού χαφ, ο οποίος θα αποτελέσει επί της ουσίας τον όγδοο παίκτη που θα έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του για τις τρεις θέσεις του κέντρου (τους δύο κεντρικούς χαφ και τον μεσοεπιθετικό). Ο Ουρτάδο δέχθηκε να πάρει μια... γενναία αποζημίωση προκειμένου να μείνει ελεύθερος, με το θέμα να κλείνει και τυπικά πιθανότατα εντός της ημέρας. Αυτόματα, ο Πάμπλο Ορμπάιθ θα κληθεί να υπογράψει, κάτι που πιθανότατα είναι ήδη προγραμματισμένο! Στο χθεσινό ματς της Μπιλμπάο με τη Ράγιο Βαγεκάνο (1-1) ο Βάσκος δεν αγωνίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα άφησε να εννοηθεί μιλώντας στα ΜΜΕ ότι πιθανώς αναχωρεί για Ελλάδα ακόμη και σήμερα! Φυσικά ο Ορμπάιθ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τη Μπιλμπάο αφού ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας, Μαρσέλο Μπιέλσα.
Keywords
Τυχαία Θέματα