Τα ρεκόρ που δεν έχει καταρρίψει ο Μέσι!

22:34 4/5/2012 - Πηγή: 24wro
Αν σταματούσε το ποδόσφαιρο μετά τη φετινή σεζόν, πολλά εντυπωσιακά ρεκόρ θα είχαν το όνομά του...

Ωστόσο, είναι αρκετά ακόμα τα ρεκόρ που θα μπορούσε να σπάσει ο Λιονέλ Μέσι.
Όντας μόλις 24ων έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για τα επιτεύγματά του. Το γεγονός πως σε αυτή την ηλικία κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, ο πρώτος παίκτης που φτάνει στην Ευρώπη τα 68 τέρματα σε μία σεζόν και ο πρώτος που ξεπερνά τα 45 τέρματα σε μία χρονιά στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αποτελούν αναμφίβολα μεγάλο παράσημο για τον Αργεντινό.
Είναι πολλά, όμως, τα
ρεκόρ που έχει ακόμα να σπάσει ο Μέσι. Μερικά εξ αυτών ίσως στο εγγύς μέλλον να έχει καταφέρει να τα κάνει δικά του, αλλά υπάρχουν και άλλα που θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να καταρριφθούν από κάποιον και θα πρέπει ο 24χρονος να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα, να έχει δηλαδή διάρκεια.
Όσον αφορά την Πριμέρα Ντιβιζιόν ο Μέσι έχει αυτή τη στιγμή με την Μπαρτσελόνα 326 εμφανίσεις, την ώρα που ο Τσάβι Ερνάντες έχει φτάσει τις 626. Επιπλέον, έχει πετύχει 165 τέρματα, ενώ ο πρώτος σκόρερ των «μπλαουγκράνα» στο πρωτάθλημα είναι ο Σέζαρ Ροντρίγκες με 192. Ακόμη, το γρηγορότερο χατ τρικ στην ιστορία της Μπάρτσα το έχει ο Νταβίδ Βίγια (σ.σ. μέσα σε 5 λεπτά), ενώ ο Μέσι έχει σημειώσει χατ-τρικ σε διάστημα 12 λεπτών.

ΠΗΓΗ: Τα ρεκόρ που δεν έχει καταρρίψει ο Μέσι
Keywords
Τυχαία Θέματα