Οικολόγοι-Πράσινοι: Δεν είμαστε συμπληρωματική δύναμη κανενός

22:12 4/5/2012 - Πηγή: 24wro


Θέλουμε να είμαστε μέρος μιας εναλλακτικής πλειοψηφίας και σε κυβερνητικό επίπεδο, προϋπόθεση είναι ...όμως μια προγραμματική συμφωνία που θα δίνει πραγματική διέξοδο επισήμανε ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, υποψήφιος Επικρατείας και συνεπικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, στη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Παρασκευόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Ξεκαθαρίζουμε όμως ότι δεν είμαστε συμπληρωματική δύναμη
κανενός. Θέλουμε να είμαστε μέρος μιας εναλλακτικής πλειοψηφίας και σε κυβερνητικό επίπεδο, προϋπόθεση είναι όμως μια προγραμματική συμφωνία που θα δίνει πραγματική διέξοδο, θα προωθεί τον τερματισμό της ομηρείας της χώρας στους δανειστές της, θα στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας σε προοπτική αλλαγής και της ίδιας της Ε.Ε», είπε.

Παράλληλα, ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες αφού όπως είπε, η ψήφος στους Οικολόγους Πράσινους είναι «ψήφος καταδίκης και τιμωρίας του πολιτικού συστήματος, όχι όμως τιμωρίας της δημοκρατίας».

Ο ίδιος είπε ότι το μνημόνιο δεν αποτελεί «μονόδρομο για τη χώρα» και επισήμανε ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια «πραγματικά πράσινη στροφή που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και διεξόδους».
Keywords
Τυχαία Θέματα