Τα πονηρά sms που καίνε τον Στρος Καν ...

15:21 16/11/2011 - Πηγή: 24wro
Βρίθει δημοσιευμάτων ο γαλλικός τύπος για την υπόθεση κυκλώματος...
πορνείας στην οποία φέρεται εμπλεκόμενος ο Ντομινίκ Στρος Καν, ενώ πονηρά sms που "καίνε" το πρώην αφεντικό του... ΔΝΤ αναπαράγονται συνεχώς από τα ΜΜΕ.
Τα πονηρά sms που «καίνε» τον Στρος Καν

Ο Ανρί Λεκλέρκ, δικηγόρος του DSK, έκανε λόγο για μια "εμετικό" μιντιακό λιντσάρισμα, κατηγορώντας ορισμένους δημοσιογράφους ότι "εκτελούν" το πρώην αφεντικό του ΔΝΤ, παρότι βρίσκεται ήδη κατάχαμα.

Η αντίδραση αυτή προκλήθηκε μετά από μπαράζ δημοσιευμάτων στο L' Express, την Figaro, την Parisien αλλά και την Liberation, η οποία έφερε στο φως το περιεχόμενο των sms που αντάλλασσε ο Στρος Καν με τον φίλο του, σοσιαλιστή επιχειρηματία, Φαμπρίς Πασζκόφσκι.

Ο τελευταίος έχει συλληφθεί κατηγορούμενος για εξώθηση σε πορνεία μέσω οργανωμένου κυκλώματος και για κατάχρηση, ενώ φέρεται να ήταν ο άνθρωπος που διοργάνωνε τα αντίστοιχα "μπούνγκα-μπούνγκα" για τον DSK σε Παρίσι και Ουάσινγκτον, τακτοποιώντας κάποιους από τους λογαριασμούς μέσω της εταιρείας του…

Τα sms που καίνε τον DSK
Σε ένα από τα sms που αποκάλυψε η Liberation, o Στρος Καν λέει ότι σκοπεύει να οργανώσει…μπαρότσαρκα στην Βιέννη ενώ ρωτά τον φίλο του λίγες μέρες αργότερα, αν έχει κλείσει "σουίτα με πισίνα" χωρίς να διευκρινίζει την τοποθεσία.

Στις 4 Ιουλίου 2009, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, ρωτά τον επιχειρηματία: " Θες να ανακαλύψεις μια υπέροχη, πονηρή μπουάτ στην Μαδρίτη μαζί μου (και με υλικό;)".

Στις 30 Ιουλίου 2010, ο Στρος Καν γράφει στον φίλο του: "Στις 2 η ώρα το πρωί ανοίξαμε ακόμη ένα μπουκάλι σαμπάνια. Θα αποκτήσω τεράστια χρέη".

Το ζεύγος Στρος Καν-Αν Σενκλέρ έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να προσφύγει στην δικαιοσύνη για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, με πρώτο βήμα μια μήνυση κατά της εφημερίδας Le Figaro, δημοσίευμα της οποίας θεωρήθηκε προσβλητικό.


Keywords
Τυχαία Θέματα