Τα ναι και τα όχι για την απόκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ απ' την ΕΡΤ

14:16 9/10/2011 - Πηγή: 24wro
Σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας τέθηκαν όλες οι απόψεις για το επίμαχο θέμα...
της απόκτησης δικαιωματων Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε εκπομπή του novasport fm απ' την μία ήταν ο πρόεδρος του «Πανελλήνιου άρματος πολιτών», Γιάννης Δημαράς και ο βουλευτής της «Δημοκρατικής Αριστεράς», Νίκος Τσούκαλης και απ' την άλλη ο προϊστάμενος της αθλητικής διεύθυνσης της ΕΡΤ,
Δημήτρης Χατζηγεωργίου.


Ο κ. Τσούκαλης είναι ένας απ' τους τρείς βουλευτές της «Δημοκρατικής Αριστεράς» που κατέθεσαν επερώτηση στην Βουλή για την κίνηση της ΕΡΤ και την δαπάνη πολλών εκατομμυρίων ευρώ και για μία ακόμα φορά στάθηκε εναντίον της δημόσιας τηλεόρασης, ο κ. Δημαράς αναφέρθηκε στις διαφορές επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού, ενώ επισήμανε ότι την στιγμή των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων του ελληνικού λαού, η ΕΡΤ δαπανά τόσο (όπως αναφέρουν οι πληροφορίες) μεγάλα ποσά, για την απόκτηση τηλεοπτικού προγράμματος.

Απ' την πλευρά του, ο κ. Χατζηγεωργίου είπε πως κατ' αρχήν ο διαγωνισμός της TEAM είναι κλειστός και ως εκ τούτου ουδείς μπορεί να γνωρίζει τις προσφορές που έκαναν τα κανάλια, ενώ τόνισε πως «δεν είναι τυχαίο που κανένα ιδιωτικό κανάλι δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση, γιατί θα προέκυπταν και ποινικές ευθύνες αν έκαναν κάτι τέτοιο», καθώς επανέλαβε πως ο διαγωνισμός ήταν «κλειστός» και δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση των ποσών.
Για το θέμα μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM και ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, ο οποίος ήταν θετικός στην διεκδίκηση και την απόκτηση δικαιωμάτων Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αρνητικός στην δαπάνη πολλών εκατομμυρίων ευρώ.


Keywords
Τυχαία Θέματα