Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που γνωρίζεστε

08:15 6/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η γλώσσα του σώματος σπάει τον πάγο.



Το πρώτο ραντεβού είναι εκείνο το θέμα για το οποίο θα μπορούσαν να γραφτούν δεκάδες βιβλία και εγκυκλοπαίδειες, να ηχογραφηθούν ενημερωτικά cd και να οργανωθούν αμέτρητα σεμινάρια εκμάθησης σωστής συμπεριφοράς.

Η πικρή αλήθεια είναι πως αν το αγόρι σας θέλει, σας θέλει και εάν όχι τότε ακόμα και να τον κλειδώσετε σε χρυσό κλουβί, αυτός θα βρει τρόπο να δραπετέψει. Παρ' όλ' αυτά, υπάρχουν μερικές κινήσεις που εάν τις κάνετε με το λυγερόκορμο σώμα «γαζέλας» που διαθέτετε, ίσως κερδίσετε μερικούς έξτρα πόντους στην καρδιά και
το μυαλό του υποψήφιου «boyfriend».

• Μπορεί η Victoria Beckham να είναι το στιλιστικό σας ίνδαλμα, αλλά το πρόσωπό της είναι ένα από τα πιο αντιπαθητικά της διεθνούς showbiz. Ντυθείτε σαν αυτήν αλλά αποφύγετε να σουφρώσετε τα χείλη και να τον κοιτάξετε με τη μύτη στο ταβάνι. Ο σνομπισμός δεν είναι το μέσο για να τον κερδίσετε, αλλά ο τρόπος για να τον χάσετε μια για πάντα.

• Μη φοβάστε να δείξετε το ενδιαφέρον σας, δε σημαίνει αυτόματα πως πεθαίνετε για αυτόν. Εάν γείρετε λίγο το κορμί σας προς το μέρος του ενώ σας αναπτύσσει τη θεωρία του γύρω από την οικονομική κρίση στην ελληνική αγορά και τις επιπτώσεις της στο χρηματιστήριο, εκείνος αυτόματα θα νιώσει μία οικειότητα. Μπορείτε σε περίπτωση που νιώθετε ακόμα αμηχανία να παίξετε με τα μαλλιά σας, καθώς σαν εικόνα είναι άκρως αισθησιακή. Μην το παρακάνετε και γίνετε κουρούπα.

• Αγγίξτε το πρόσωπό σας, ακόμα και το σώμα σας. Όχι, δε σας ζητάμε να πρωταγωνιστήσετε στο καινούριο dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αλλά να προκαλέσετε τις αισθήσεις του λεγάμενου με τον πιο κόσμιο τρόπο που θα μπορούσατε. Τοποθετήστε το χέρι σας για λίγο στα μήλα σας, χαϊδέψτε τα χείλη σας, δαγκώστε τα αν προτιμάτε (όχι να ματώσετε), αλλάξτε στάση στα πόδια σας και αγγίξτε το λαιμό σας. Εσείς δεν το καταλαβαίνετε, αλλά στέλνετε στο αγόρι υποσυνείδητα σήματα πως σας αρέσει, οπότε ίσως και να τα ξαναπείτε.

• Θυμάστε εκείνες τις ταινίες με την Τζένη Καρέζη που είναι διευθύντρια και φλερτάροντας τον Αλέκο Αλεξανδράκη ανοιγοκλείνει τα μάτια της με μπρίο και τσαχπινιά; Ε, κάτι τέτοιο σας προτείνουμε αλλά με φειδώ. Πεταρίστε τα μάτια σας, γουρλώστε τα και λίγο αν χρειαστεί, τόσο όσο χρειάζεται για να του δείξετε πως παρακολουθείτε αυτά που σας λέει, ενώ παράλληλα τον φλερτάρετε διακριτικά.

• Χαμογελάστε, χαχανίστε, δείξτε του πόσο καλή παρέα είστε ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τη συντροφιά του. Κανένας δε θέλει να βγαίνει με μία δυσοίωνη στρίγγλα, στριμμένη σαν τη μητριά της σταχτοπούτας. Δε χρειάζεται να γίνετε και Καλομοίρα, αλλά φροντίστε να είστε ευχάριστη και χαμογελαστή έτσι ώστε να τον κάνετε να νιώσει όμορφα, να περάσει ευχάριστα και να θέλει να σας ξαναδεί.

Μπορεί να ξέρετε απέξω κάθε ατάκα που θα ήθελε να ακούσει για να τον κάνετε να σας ερωτευτεί, μην ξεχνάτε όμως πως η γλώσσα του σώματος απαιτεί ειδικούς χειρισμούς που μόνο μία γαζέλα σαν εσάς θα
Keywords
Τυχαία Θέματα