Τα 24 λάθη του Τζέιμς Μποντ

07:33 27/11/2012 - Πηγή: 24wro
Για τους φανατικούς του πράκτορα 007, κάθε ταινία της σειράς αποτελεί ένα είδος...
ιεροτελεστίας το οποίο απολαμβάνουν με όλες τους τις αισθήσεις πλήρη εγρήγορση. Γεγονός που εξηγεί άλλωστε γιατί σε τόσο σύντομο διάστημα από την πρώτη προβολή του « Skyfall» κατάφεραν να εντοπίσουν 24 λάθη, κυρίως ανακολουθίες και ανακρίβειες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Movie Mistakes.comορισμένα από τα πιο «χτυπητά» είναι τα ακόλουθα:

Στη σκηνή της καταδίωξης στην Κωνσταντινούπολη, η Ιβ σπάει το παρμπρίζ του Land Rover
που οδηγεί και καταρρέει όλο μαζί. Στις επόμενες σκηνές ωστόσο, ως δια μαγείας, το μισό παρμπρίζ έχει επανέλθει.

Λίγα λεπτά αργότερα, στη σκηνή που ο Μποντ καταδιώκει με μια μηχανή τον Πάτρικ, ο πράκτορας 007 πότε εμφανίζεται φορώντας γυαλιά ηλίου και πότε όχι. Επίσης, στη σκηνή επάνω στην οροφή του τρένου, σε κάποια πλάνα ο Μποντ φορά δετά παπούτσια και σε κάποια άλλα μπότες. Στη σκηνή που ο Μποντ καταδιώκει τον Σίλβα στις κυλιόμενες σκάλες του υπουργείου του Λονδίνου, κάνοντας τσουλήθρα στο «μπράτσο» της σκάλας, έχουν αφαιρεθεί σκοπίμως οι κάθετες ταμπέλες που υπάρχουν ανά διαστήματα, ακριβώς για να αποθαρρύνουν τους βιαστικούς επιβάτες να χρησιμοποιούν αυτήν την μέθοδο καθόδου.

Να σημειωθεί ότι η ταινία που κατέχει το απόλυτο ρεκόρ σε λάθη θεωρείται το «Αποκάλυψη τώρα» του ’79 με συνολικά 395... στραβοπατήματα.

real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα