Σύνθετος χάρτης σχέσεων

10:40 8/5/2011 - Πηγή: 24wro
Στον γενέθλιο χάρτη μας έκτος από τους πλανήτες που παίζουν τον βασικό ρόλο...
στην σκηνή της ζωής μας υπάρχουν και οι αστεροειδείς που μπορούν να βάλουν την δική τους μαγική πινελιά και να φωτίσουν μικρές πτυχές της καθημερινότητας. Δεν ζητούν τίποτα από την λάμψη των πρωταγωνιστών –πλανητών, απλά παίζουν ένα ρολό πιο επιβοηθητικό-όπως των κομπάρσων.
Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και στον σύνθετο χάρτη της σχέσης (Composite). Έρχονται να δώσουν  την επιπλέον λεπτομέρεια, εκείνο το συν για μια ουσιαστικότερη κατανόηση των ανθρώπινων σχέσεων.

Εκτός από τον Χείρωνα, στην αστρολογία
χρησιμοποιούνται τέσσερις ακόμη κύριοι αστεροειδείς: Η Δήμητρα, η Αθηνά Παλλάδα, η Ήρα και η Εστία. Όλες αυτές οι ...κυρίες ανήκουν σε μια μυθολογική οικογένεια  και η καθεμιά συνδέεται αστρολογικά με συγκεκριμένες ιδιότητες.

Η Δήμητρα ( Ceres) είναι η θεά της συγκομιδής και παραδοσιακά δείχνει τον τρόπο και που το ζευγάρι θα μπορέσει να δώσει και να πάρει αγάπη.
Η Αθηνά (Pallas Athena) είναι η θεά της σοφίας αλλά αστρολογικά συνδέεται και με την επιχειρηματική δραστηριότητα. Με ποιον τρόπο  χρησιμοποιεί τα στοιχεία αυτά το ζευγάρι και πως τα διαχειρίζεται;
Η Ήρα (Juno) είναι η θεά του γάμου και δείχνει πως τελικά ένα ζευγάρι αντιμετωπίζει την δέσμευση κι αν μπορεί να ελέγξει την ζήλια η τις αντιδράσεις που απορρέουν από αυτή την κατάσταση.
Η Εστία (Vesta)  είναι η θεά της συλλογικότητας και ρίχνει φως στο πως τα άτομα μαζί τηρούν τις υποχρεώσεις τους και θέτουν τις δυνάμεις για να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.
Είναι γεγονός πως και οι τέσσερις αστεροειδείς έχουν τις καλές και τις ...στρυφνές τους πλευρές. Ας δούμε πως διαμορφώνεται ο ρόλος τους μέσα στους οίκους ενός σύνθετου χάρτη (Composite).




Πρώτος οίκος-Το «πρόσωπο» της σχέσης στον κόσμο
Δήμητρα :Πολύ προστατευτικοί ο ένας με τον άλλο. Μια φυσική αγνή αγάπη που προσφέρει φροντίδα και προσοχή. Συνήθως τα άτομα δεν συνδέονται με βιολογική συγγένεια, γι’ αυτό δείχνει φιλοξενία η υιοθεσία σε μια οικογένεια.
Αθηνά: Συνεργάτες σε δουλειά η σε κάτι που έχει σχέση με εργασία. Ένα φιλόδοξο  και επιτυχημένο ζευγάρι εάν υπάρχουν  καλές όψεις. Οικογένεια η γκρουπ που ασχολείται με οικονομικά.
Ήρα: Πολύ αυστηρή και περιοριστική θέση όσον άφορα την συμβίωση με αμοιβαίες παραχωρήσεις. Υποδεικνύει μια σχέση που είναι ισότιμα μοιρασμένη  αλλά έχεις σοβαρές επιπτώσεις στην ατομικότητα.
Εστία: Ένα φιλανθρωπικό ζευγάρι η επιχείρηση. Ίσως να ανήκουν κάτω από μια ομάδα που έχει οικονομικές απαιτήσεις από τα μέλη της. Όπως και να έχει, η ζήλεια εμπλέκεται σε κάποιο θέμα η δραστηριότητα που κάνουν μαζί.


Δεύτερος οίκος- Οικονομικές ανησυχίες και επιτεύγματα, κοινές αξίες
Δήμητρα: Προσεκτικοί με τον τρόπο που διαχειρίζονται χρήματα. Εισόδημα που προέρχεται από  προσφορά υπηρεσιών, εργασία με ζώα, κατάστημα τροφίμων η ιατρικό επάγγελμα.
Αθηνά: Χρηματική στήριξη απ
Keywords
Τυχαία Θέματα