Συνεργασία ΝΙΚΑΣ με τον ΟΑΕΔ για τους ανέργους

10:45 10/5/2011 - Πηγή: 24wro
Να και κάτι καλό...
Η εταιρία NIKAS συνεργάζεται με τον ΟΑΕΔ με αφορμή τη βοήθεια στους ανέργους.

Η εταιρία NIKAS, στη σημερινή, δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, στέκεται υπεύθυνα δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Πολιτικής Εκπτώσεων, που τίθεται σε εφαρμογή με πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ για όλους τους εγγεγραμμένους
ανέργους.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αφορά στην παροχή έκπτωσης σε προϊόντα που έχει αγαπήσει το καταναλωτικό κοινό. Συγκεκριμένα, προχωρά σε έκπτωση κατά 21% στις γαλοπούλες NIKAS, βραστή και καπνιστή και κατά 33% στην πάριζα. Η έκπτωση παρέχεται στους δικαιούχους στη μορφή κουπονιών, με την αγορά 250 γραμμαρίων αλλαντικού, από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» και «Βερόπουλος».

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Μαΐου, η Διευθύντρια Marketing της εταιρίας, κ. Ζέτα Χειμωνίδου, τόνισε χαρακτηριστικά: «Σήμερα, εδώ, δίνεται η ευκαιρία στις εταιρίες μας να συμμετέχουν σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Μία πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ, η οποία έχει στόχο την υποστήριξη των συμπολιτών μας, των εγγεγραμμένων άνεργων στον ΟΑΕΔ, οι οποίοι λόγω των δυσμενών συγκυριών, έχουν πραγματικά ανάγκη αυτής της στήριξης. Στην εταιρία για πάνω από 40 χρόνια, έχουμε κρατήσει πιστά μία υπόσχεση που έχουμε δώσει στον Έλληνα καταναλωτή, ότι θα στεκόμαστε δίπλα του με ποιότητα και υπευθυνότητα, απαντώντας στις ανάγκες του. Συμμετέχουμε, λοιπόν, δυναμικά σε αυτή την πρωτοβουλία δίνοντας σημαντική έκπτωση σε αγαπημένα προϊόντα ΝIKAS».


Keywords
Τυχαία Θέματα