Συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ζητά ο Καρατζαφέρης

16:34 30/12/2011 - Πηγή: 24wro


Την πεποίθησή του ότι θα πρέπει να υπάρξει μια συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον... πρωθυπουργό, για να προσδιοριστούν οι κυβερνητικές θέσεις, ενόψει των αποφάσεων για το Μνημόνιο και το PSI εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς
για τις αποφάσεις που αφορούν το νέο Μνημόνιο και την ολοκλήρωση του PSI, ο κ. Καρατζαφέρης επεσήμανε πως «αισιοδοξώ ότι θα υπάρξει μια συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, για να προσδιορίσουμε τις θέσεις μας ενόψει των μεγάλων αποφάσεων που θα ληφθούν για το Μνημόνιο και το PSI».

Παράλληλα, σημείωσε όμως πως φοβάται ότι «το 2012 θα είναι μια σκληρή χρονιά, μια χρονιά δοκιμασίας όπου, ή θα βάλουμε τις βάσεις για μια νέα Ελλάδα, ή θα αφήσουμε τα πράγματα να οδηγηθούν στην καταστροφή. Αυτό βεβαίως εξαρτάται από τις θέσεις που θα αναπτύξουν τα 3 κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και η Αριστερά δεν θα αναλάβει ευθύνες».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να ληφθούν νέα μέτρα ή να ζητηθούν εγγυήσεις για το νέο Μνημόνιο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναρωτήθηκε «ξέρετε κανέναν να δίνει 130 δισεκατομμύρια χωρίς να απαιτεί μια συμμόρφωση; Μακάρι να μην τα είχαμε ανάγκη. Μακάρι να είμαστε αφέντες στο σπίτι μας. Δυστυχώς, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα προηγούμενα χρόνια μας κατέστησαν ομήρους των δανειστών μας. Πρέπει να χειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε την κατάσταση για να αποφύγουμε τα χειρότερα».
Keywords
Τυχαία Θέματα