Συνάντηση Σαμαρά-Μπακογιάννη

14:18 16/1/2013 - Πηγή: 24wro

Η πρώτη επίσκεψη της βουλευτίνας Επικρατείας της Ν.Δ. στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις εκλογές...Στο Μέγαρο Μαξίμου θα βρεθεί σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη. Μετά από περίπου ένα χρόνο και την περίοδο που πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο Λουκάς Παπαδήμος και εκείνη πρόεδρος της Δημοκρατικής
Συμμαχίας.

Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Η Ντ. Μπακογιάννη είναι βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και οικοδεσπότης του Μεγάρου Μαξίμου ο Αντ. Σαμαράς.

Στις 10 το πρωί η Ντ. Μπακογιάννη θα ξαναπεράσει το «κατώφλι» του Μαξίμου συνοδεύοντας τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ζαν Κλοντ Μινιόν ο οποίος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Επίσκεψη επιτροπής Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα

Επίσκεψη στη Θράκη και την Αττική πραγματοποιούν τα μέλη της «ad hoc» Υπο-Επιτροπής για την μεγάλης κλίμακας άφιξη παράνομων μεταναστών, αιτούντων άσυλο και προσφύγων στις ακτές της Νότιας Ευρώπης, του Συμβουλίου της Ευρώπης, από 13 έως 16 Ιανουαρίου, με Επικεφαλής την Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Tineke Strik. Η επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης Ντόρα Μπακογιάννη και τα μέλη της Επιτροπής Μετανάστευσης, Προσφύγων και Εκτοπισθέντων Ατόμων, Φωτεινή Πιπιλή, Πέτρος Τατσόπουλος και Λιάνα Κανέλλη που συνοδεύουν την αποστολή, συναντήθηκαν τη Δευτέρα (14/1) με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις Αστυνομικές Αρχές Έβρου και Ροδόπης αλλά και τη Frontex με σκοπό, μεταξύ άλλων, να δουν τις συνθήκες που επικρατούν στα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών στους Νομούς Έβρου, Ροδόπης και Αττικής. Όπως επίσης και τον φράχτη αποτροπής εισόδου των μη νόμιμων μεταναστών στον Έβρο.

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα