Συναγερμός λόγω... αφηρημάδας

23:25 26/4/2011 - Πηγή: 24wro
«Άκρως απόρρητα έγγραφα» αφέθηκαν για καιρό εκτεθειμένα σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, καθώς ο... υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπάρακ, τα ξέχασε στο ξενοδοχείο, ύστερα από σύντομη επίσκεψή του το Μάρτιο, στην πρωτεύουσα της Μ. Βρετανίας.

Ο ισραηλινός υπουργός της Άμυνας είχε μείνει τον Μάρτιο στο Λονδίνο, καθ' οδόν προς τη Νέα Υόρκη, ανέφερε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, και σημείωσε ότι «λησμονήθηκαν επίσης και έγγραφα με προσωπικές σημειώσεις» του Μπάρακ.

Όλα τα ανωτέρω έγγραφα εντοπίστηκαν από έναν ισραηλινό
επιχειρηματία, που αμέσως μετά τον υπουργό διέμεινε στο ίδιο δωμάτιο. Ο επιχειρηματίας ενημέρωσε τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, που παρέλαβαν αμέσως τα εν λόγω έγγραφα.

Το περιεχόμενο του ρεπορτάζ εν μέρει επιβεβαιώθηκε σήμερα από το υπουργείο της Αμυνας. Όμως αυτό «διέψευσε ότι επρόκειτο για άκρως απόρρητα έγγραφα». Άφησε να εννοηθεί ότι τα έγγραφα αυτά θα περνούσαν στην κατοχή εξουσιοδοτημένου υπαλλήλου της κυβέρνησης του Ισραήλ, αμέσως μετά την αναχώρηση του Μπάρακ από το πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου, κάτι όμως που δεν συνέβη.
Keywords
Τυχαία Θέματα