Διπλό επιθετικό νοκ-άουτ για τις «μαύρες γάτες»

23:25 26/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η κακοδαιμονία για τις …. «μαύρες γάτες» δεν έχει τελειωμό. Ασαμόα Γκιάν και Ντάνι Γουέλμπεκ...  βγήκαν νοκ – άουτ για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και οι πονοκέφαλοι για τον τεχνικό της Σάντερλαντ Στιβ Μπρους όλο και πληθαίνουν!
Οι δύο επιθετικοί της ομάδας του αγγλικού Βορρά αποχώρησαν τραυματίες από τη σημαντική νίκη (4-2) της ομάδας τους επί της Γουίγκαν, το μεσημέρι του Σαββάτου και έπειτα από την προπόνηση της Τρίτης, ο τεχνικός του συλλόγου, υποστήριξε ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να υπολογίσει ξανά στις υπηρεσίες
τους για τη φετινή σεζόν! «Είναι σχεδόν απίθανο να ξαναπαίξουν φέτος! Η νίκη επί της Γουίγκαν , είχε πολλές και αρνητικές επιπτώσεις. Πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια για το γεγονός πως αντί για 24 ποδοσφαιριστές, έχουμε μείνει με ρόστερ 14 παικτών!» είπε ο προβληματισμένος Μπρους.
Ο  νεαρός μία φορά διεθνής με  την Αγγλία (στο πρόσφατο φιλικό με τη Γκάνα) έχει ήδη επιστρέψει στο Μάντσεστερ (είναι δανεικός από τη Γιουνάιτεντ) για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, ενώ την περίπτωση του Γκανέζου διεθνή επιθετικού έχει αναλάβει το ιατρικό επιτελείο της Σάντερλαντ.

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα