Συμβουλές ομορφιάς από την Τάμτα

16:35 9/7/2012 - Πηγή: 24wro
Το ότι ασχολείται πολύ με την εξωτερική της εμφάνιση είναι γνωστό...
Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι η Τάμτα νοιάζεται εξίσου για την καλή εμφάνιση και των οικείων της προσώπων.

Έτσι, θα δίνει συμβουλές ομορφιάς και στις θαυμάστριές της. Η τραγουδίστρια, που δίκαια έχει τον τίτλο του fashion icon,
αποφάσισε να έχει πιο άμεση επικοινωνία με τους φαν της και είπε το «ναι» στην πρόταση να αναλάβει δική της στήλη ομορφιάς στο επίσημο fan club της.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια δίνει συμβουλές στο κοινό σε θέματα μόδας και ομορφιάς. Κατά καιρούς έχει ανεβάσει στο Twitter φωτογραφίες με τα πιο αντιπροσωπευτικά της λουκ, ενώ έχει εξηγήσει και πώς βλέπει τη σημερινή όμορφη κοπέλα, σε γνωστό γυναικείο blog.
Η αλήθεια είναι πως η Τάμτα είναι πάντα ανοιχτή στις τάσεις της μόδας και δεν είναι λίγες οι φορές που υιοθετεί εκκεντρικές ιδέες, αρκεί να αισθάνεται ότι μπορεί να τις υποστηρίξει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προτάσεις που έχει σκοπό να δίνει στις θαυμάστριές της στο fan club της δεν θα είναι ακραίες, αλλά ούτε συντηρητικές. Εξάλλου, το τελευταίο δεν θα μπορούσε να γίνει από την -ούτως ή άλλως- εκκεντρική τραγουδίστρια, η οποία έλκεται από τη λεγόμενη «προχωρημένη μόδα».
Αυτό, πάντως, που έχει μεγάλη σημασία, λόγω των οικονομικών δυσκολιών της εποχής μας, είναι το να δίνει ιδέες που να υλοποιούνται χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει κανείς πολλά χρήματα.
zougla.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα