Συμφώνησε με Μπράμος ο Ολυμπιακός!

12:24 13/5/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Ολυμπιακός ήθελε και το περασμένο καλοκαίρι να εντάξει στο δυναμικό του το Μάικ Μπράμος...
αλλά τελικά αυτό θα συμβεί σε μερικούς μήνες από τώρα.

Η μεταγραφή του ομογενούς γκαρντ δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί πέρυσι λόγω του συμβολαίου που τον δέσμευε με την Γκραν Κανάρια, αλλά πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός ώστε να μετακομίσει στον Πειραιά.
Εξάλλου, το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα ολοκληρώνεται και οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός φαίνεται πως φρόντισαν να κλείσουν άμεσα το θέμα. Είναι, άλλωστε, χαρακτηριστικό πως οι διοικούντες συναντήθηκαν με τον εκπρόσωπο του παίκτη στην Κωνσταντινούπολη, στο περιθώριο του Final 4 τηςΕυρωλίγκας, κι έδωσαν τα χέρια για συνεργασία τριών ετών.

Ο Μπράμος αγωνίζεται στις θέσεις «δύο» και «τρία», γεννήθηκε στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ και έχει ελληνική καταγωγή και διαβατήριο. Μετά την αποφοίτηση από το πανεπιστήμιο τουΜαϊάμι, τον Αύγουστο το 2009 ήρθε στην Ελλάδα και το Περιστέρι, ύστερα από εισήγηση τουΣτηβ Γιατζόγλου. Έκανε πολύ καλή σεζόν στα δυτικά προάστια και το καλοκαίρι του 2010 πήρε μεταγραφή για την Γκραν Κανάρια. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, την οποία ενίσχυσε στο Ευρωμπάσκετ του 2011.|
Onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα