ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Είχαν κλειδωμένο σε... κουτί το 8χρονο κοριτσάκι τους!

17:55 30/1/2013 - Πηγή: 24wro
Κλειδωμένο σε κλουβί μέσα σε ένα παράπηγμα βρέθηκε, από τις αστυνομικές αρχές του Μεξικού, ένα 8χρονο κοριτσάκι!...
Η αστυνομία ανακάλυψε το φυλακισμένο κοριτσάκι και η μητέρα της, η 33χρονη Σίντι Πατριάρκιας (Cindy Patriarchias) και ο 37χρονος φίλος της Έντμοντ Γκονζάλες (Edmond Gonzales) συνελήφθησαν.

Οι αρχές έσπευσαν στην περιοχή όπου βρισκόταν η παράγκα, μετά από πληροφορίες που έδωσε ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας στις αρχές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το κοριτσάκι κλειδωμένο μέσα σε ένα κλουβί, το οποίο είχε τοποθετηθεί στην κρεβατοκάμαρα της κατοικίας.

Το
κλουβί, το οποίο είχε κατασκευαστεί από τον σύντροφο της γυναίκας, διέθετε δύο λουκέτα, ενώ στο εσωτερικό του βρισκόταν ένα μικρό στρώμα.

Η μητέρα αντιμετώπιζε ήδη κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου από αμέλεια.

Το 8χρονο κοριτσάκι εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, αλλά, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, δεν βρέθηκαν στοιχεία σωματικής κακοποίησης.

Όπως ανακοίνωσαν οι ιατροί, το κοριτσάκι πάσχει από μικροκεφαλία, μια κατάσταση όπου η περίμετρος της κεφαλής είναι μικρότερη από το κανονικό.

Οι αστυνομικοί υπεύθυνοι για την υπόθεση δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το λόγο για τον οποίο το κοριτσάκι βρισκόταν κλειδωμένο στο κλουβί.

Η Πατριάρκιας και ο σύντροφός της αφέθηκαν ελεύθεροι πληρώνοντας εγγύηση 20.000 ευρώ ο καθένας.

radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα