ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Δίνει δύναμη στην δίδυμη αδελφή του που πάσχει από καρκίνο

16:02 24/8/2012 - Πηγή: 24wro

​Είναι αγαπημένοι και αχώριστοι από την ημέρα που γεννήθηκαν, πριν από 13 χρόνια...
Ο Jordan και η Rachel ζουν στο Rotherham, στο Yorkshire της Αγγλίας αλλά πριν ένα χρόνο ξεκίνησε το άδικο «παιχνίδι» της μοίρας για το ένα από αυτά.

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Rachel έμαθε ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο. Ο όγκος στο κεφάλι της 13χρονης ήταν τόσο μεγάλος που κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί άμεσα. Η επέμβαση διήρκησε 13 ολόκληρες ώρες και οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο μέρος του
όγκου.

Ήταν η πρώτη φορά που τα δίδυμα αδελφάκια αποχωρίστηκαν για λίγο, αφού η Rachel μετά την επιτυχή επέμβαση έπρεπε να συνεχίσει με χημειοθεραπείες.

Παρά τα 13 του χρόνια ο Jordan, κατάλαβε την κρισιμότητα της κατάστασης και στάθηκε σαν ενήλικας δίπλα στην αγαπημένη του αδελφούλα αλλά και στην μητέρα του.

Σε ένα συγκλονιστικό γράμμα που δημοσιοποίησε η ίδια η μητέρα ανέφερε ότι ο γιος της ήταν από μικρός υπερπροστατευτικός με όλους και ότι πρόσεχε πάντα την δίδυμη αδελφή του.

Όπως και το γεγονός ότι σαν μάνα στεναχωριόταν που έβλεπε τον γιο της να «μαραζώνει» από την αρρώστια της αδελφής του αλλά να νιώθει εξίσου δυνατός για να της συμπαρασταθεί!!

Μετά από πολλούς μήνες ταλαιπωρίας η Rachel συνεχίζει τις χημειοθεραπείες αλλά ήδη είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση η υγεία της.

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα