Συνέντευξη με τον Δήμο Αναστασιάδη

Ενθουσιώδης και γεμάτος ενέργεια ανεβαίνει στη σκηνή για να ερμηνεύσει δικά του τραγούδια αλλά και όσα θα ήθελε ο ίδιος να ακούσει σε μια συναυλία. Ξεκινήσαμε ωστόσο τη συνομιλία μας με λάθη και κέρδη.

Συνέντευξη στον Κώστα Γιάντσιο

Από τη μέχρι τώρα πορεία τι νομίζεις ότι έχεις κερδίσει περισσότερο;
Έχω κερδίσει τη χαρά να μοιράζομαι με τον κόσμο τη μουσική μου.

Υπάρχουν κάποια λάθη του ξεκινήματος που δεν κάνεις πλέον λόγω εμπειρίας;
Ξεκίνησα με τον πρώτο μου δίσκο να τιτλοφορείται "3 λάθη" και πιστεύω ότι έτσι κατάφερα να τα "ξορκίσω" ώστε να μην κάνω πολλά
στο ξεκίνημα μου (γέλια). Σοβαρά τώρα, είμαι της άποψης ότι μαθαίνουμε απο τα λάθη μας άρα χαίρομαι για όσα έχω κάνει γιατί με βοηθάνε στο να γίνομαι καλύτερος και να μην τα επαναλαμβάνω.

Πως οργανώνεις τα τραγούδια που θα ακουστούν σ' ένα live σου; Εκτός από τα δικά σου κομμάτια τι άλλο θα ακούσουμε;
Φέτος το καλοκαίρι κατάφερα να οργανώσω μία πολύ ωραία μπάντα και να περιοδεύσουμε όλοι μαζί σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τόσο τα δικά μου τραγούδια όσο και αυτά που θα μου άρεσε να ακούσω αν ερχομουν ως θεατής σε μία τέτοια συναυλία.

Στον προσωπικό σου χρόνο τι μουσική ακούς; Ξεχωρίζεις κάποιους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό;
Ακούω πραγματικά τόσο διαφορετικά είδη μουσικής που δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιους καλλιτέχνες. Από παλιά ρεμπέτικα μέχρι σύγχρονη ροκ.

Πως επιλέγεις τις συνεργασίες σου;
Κυρίως με βάση το ένστικτο μου.

Δισκογραφικά αλλά και από πλευράς εμφανίσεων ποια είναι τα επόμενά σου σχέδια;
Δισκογραφικά έχει εδώ και δύο περίπου μήνες κυκλοφορήσει ο νέος μου δίσκος "Άλλος Εγώ" από την Universal Music. Από πλευράς εμφανίσεων θα βρίσκομαι σε καλοκαιρινή περιοδεία μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και έπειτα θα ξεκινήσουμε τις χειμερινές μας εμφανίσεις μαζί με την Πέγκυ Ζήνα στην Αθήνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα