ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Κόνφερανς: 2η μονομαχία μέσα σε 3 μέρες

13:00 4/4/2011 - Πηγή: 24wro
Για 2η φορά τις τελευταίες τρεις ημέρες οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες με την Γκέιτσχεντ...
να είναι γηπεδούχος κόντρα στη Μπαθ από την οποία ηττήθηκε 1-0 το Σάββατο το απόγευμα στην έδρα της δεύτερης.


ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ: Στους γηπεδούχους ο τεχνικός Ίαν Μπόγκι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποφασίσει σχετικά με τη σύνθεσης ομάδας του. Πιθανότητες επιστροφής έχει ο Άντι Φέρελ ο οποίος επέστρεψε αγωνιζόμενος για τελευταία φορά με την Μπάροου την περασμένη εβδομάδα ως δανεικός ενώ ελπίδες να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή
του έχει και ο αμυντικός Τζέιμς Κέρτις. Προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες ενώ αγνοεί τη χαρά της νίκης στα έξι της τελευταία ματς όπου έχει τέσσερις ισοπαλίες.
ΜΠΑΘ: Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων καλείται να αποφασίσει για το αν θα κάνει αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του έπειτα από τη σαββατιάτικη νίκη 1-0 επί της ίδιας αντιπάλου στο «Τουέρτον Πάρκ». ΟΙ Τζό Λένοξ, Τζιμ Ρόλο και Χέκτορ Μάκι διεκδικούν προβιβασμό στην 11αδα μετά τη συμμετοχή τους ως αλλαγή στο προαναφερθέν παιχνίδι. Η νίκη του Σαββάτου ήταν η 2η διαδοχική για τη Μπαθ στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές.


Στο ..ψαχνό: Οι φιλοξενούμενοι είναι ασφαλώς σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και δίχως αμφιβολία αξίζει κανείς να επιλέξει το ρίσκο του Χ και του 2 με τις αποδόσεις να είναι αντίστοιχα 3,38 και 3,09 στην 10bet.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα