Στην τετράδα Προ Ρέκο, Παρτιζάν

08:05 14/4/2011 - Πηγή: 24wro
Στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί...
στις 3 και 4 Ιουνίου στη Ρώμη προκρίθηκαν η Προ Ρέκο και η Παρτιζάν. Μετά από την ολοκλήρωση της 4ης ημέρας των ομίλων της φάσης των «8» οι δυο αυτές ομάδες εξασφάλισαν δυο εισιτήρια αφού πέτυχαν την 4η νίκη τους και έτσι μένουν άλλα δυο τα οποία είναι φαβορί για να τα πάρουν η Πριμόρε Ριέκα και η Γιουγκ. 


Στον α’
όμιλο η Παρτιζάν κέρδισε με 8-5 εκτός έδρας την Μπούντβα ενώ η Γιαντράν έμεινε στο 7-7 με τη Γιουγκ στο Χέρτζεκ Νόβι. Μετά από την ισοπαλία της Γιουγκ η Παρτιζάν θα είναι πρώτη στον όμιλο ενώ και η Γιουγκ θέλει μια νίκη στα δυο επόμενα παιχνίδια για να πάρει την πρόκριση. Στον β΄ η Προ Ρέκο κέρδισε εκτός έδρας με 7-9 την Βάσας στη Βουδαπέστη ενώ η Μλάντοστ επικράτησε στο Ζάγκρεμπ με 10-9 της Ριέκα. Οι δυο τελευταίες ομάδες είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με έξι πόντους και σε περίπτωση ισοβαθμίας προκρίνεται η Ριέκα αφού είχε κερδίσει με 2 γκολ στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της. 
Οι βαθμολογίες: Α’: 1. Παρτιζάν 12, 2. Γιουγκ 7, 3. Μπούντβα 3, 4. Γιαντράν 1, Β’: 1. Προ Ρέκο 12, 2. Ριέκα 6, 3. Μλάντοστ 6., 4. Βάσας 0. Η επόμενη αγωνιστική (27/4: Γιουγκ-Παρτιζάν, Γιαντράν-Μπούντβα, Μλάντοστ-Βάσας, Ριέκα-Προ Ρέκο.  theplayer 
Keywords
Τυχαία Θέματα