Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Πέμπτη 14/4

08:05 14/4/2011 - Πηγή: 24wro
Γενικό προφίλ...

Η Σελήνη το πρωί εισέρχεται στο αναλυτικό και απαιτητικό ζώδιο της Παρθένου. Εκεί πραγματοποιεί μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα και «καπάκι» με το Χείρωνα προς το απόγευμα πράγμα που σημαίνει πως σε πολλές ειδήσεις και τηλεφωνήματα ίσως κάποιοι επιχειρήσουν να χρυσώσουν το χάπι. Βεβαίως η σύνοδος Ερμή – Δία προσδίδει χαρά, βιασύνη και παρόρμηση αλλά και πολλές ευκαιρίες στα ερωτικά.



Με τόσους πλανήτες
στον 1ο ηλιακό οίκο και τη Σελήνη στον 6ο μάλλον θα είστε όλη μέρα με το ξεσκονόπανο και το σφουγγαρόπανο. Στα εργασιακά, ίσως κάποιοι επιχειρήσουν να σας πικάρουν κι αυτό λιγάκι θα σας θυμώσει αλλά όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Αισθηματικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως η σχέση για να ευδοκιμήσει χρειάζεται τόλμη αλλά και ειλικρίνεια. Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου μπορείτε να απαιτήσετε περισσότερα από τη ζωή σας, αφού ασφαλώς έχετε τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες.



Η Σελήνη στην Παρθένο, βοηθά στο να τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις σας και να κρατήσετε κατά το μέτρο του δυνατού τις υποσχέσεις που έχετε δώσει. Η πολυαστρία πλανητών μέσα στον 12ο ηλιακό οίκο σας ωθεί να είσαστε πιο παρατηρητικοί και ίσως λιγότερο εκδηλωτικοί. Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να εντοπίσετε τι ακριβώς συμβαίνει και τα πράγματα δεν πάνε έτσι ακριβώς όπως τα επιθυμείτε. Μη σας πιάσουν οι ανασφάλειες, αφού όλα θα στρώσουν. Οι γεννημένοι του 1967 ίσως βρίσκεστε σε ένα δίλημμα για το ποιο δρόμο να διαλέξετε.



Οι ανησυχίες σας εστιάζονται στον επαγγελματικό τομέα και θα πρέπει να θυμάστε πως το δάκτυλο που σου δείχνει τον εχθρό σου είναι ο ίδιος σου ο εχθρός. Ίσως κάποια ζητήματα ξεφεύγουν από τις αρμοδιότητες σας και ενδεχομένως κάποιοι να επιχειρήσουν να σας τα φορτώσουν. Στα αισθηματικά, ίσως η οπτική που έχετε να μην είναι αντικειμενική μιας και τα βλέπετε λιγάκι απαισιόδοξα. Η θετική σκέψη είναι ο οδηγός προς την επιτυχία. Εμπιστευτείτε τον άνθρωπό σας και δωρίστε την αγάπη σας και μια μεγάλη αγκαλιά. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως βιώσετε ένα μικρό θαύμα.


Η σημερινή μέρα είναι καλή, ακόμα όμως και αν συναντήσετε δυσκολίες, επιστρατεύστε το συναίσθημα ή ακόμα και το δάκρυ. Εξάλλου «παιδιά του νερού» είσαστε, ξέρετε πώς να βγάζετε συγκίνηση. Στα επαγγελματικά, ίσως νιώθετε πως είσαστε αδικημένοι. Αυτό ενδεχομένως να είναι αλήθεια αλλά θα πρέπει να αναμένετε της τύχης τα γυρίσματα. Στα αισθηματικά, αφήστε τα προβλήματα εκτός σχέσης προκειμένου να είσαστε πρόσχαροι και να τη βοηθήσετε να πάει παρακάτω. Οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου μπορείτε να έχετε έμπνευση, χρειάζεται όμως προσοχή στην εκτέλεση των πράξεων.



Η Σελήνη μπαίνει στο 2ο ηλιακό οίκο και προσπαθεί να σας νοικοκυρέψει τα οικονομικά, πράγμα που φαντάζει δύσκολο μιας και ο Δίας που είναι σε σύνοδο με τον Ερμή μέσα από τον Κριό σας δίνει μια υπέρμετρη αισιοδοξία και έτσι ενώ όλα καλά πάνε στο τέλος ...άνθρακες ο θησαυρός. Στον αισθηματικό τομέα, π
Keywords
Τυχαία Θέματα