Στην Παλέρμο ο Τζόρβας

02:46 26/8/2011 - Πηγή: 24wro

Στο Καμπιονάτο με την φανέλα της Παλέρμο θα συνεχίσει την ...



καριέρα του ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο Παναθηναϊκός και η ιταλική ομάδα ήρθαν σε οριστική συμφωνία το μεσημέρι της Πέμπτης και ο διεθνής τερματοφύλακας θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Ο Τζόρβας έμεινε εκτός αποστολής των "πράσινων" για την σημερινή ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ με την ενημέρωση από τον σύλλογο να κάνει λόγο για ενοχλήσεις στα πλευρά που
δεν του επέτρεπαν να αγωνιστεί. Η πραγματικότητα είναι όμως ότι ο Τζόρβας έμεινε εκτός αποστολής προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Παλέρμο.

Αυτό έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης όταν ο Παναθηναϊκός και ο ιταλικός σύλλογος έφτασαν σε οριστική συμφωνία για την μεταγραφή του παίκτη. Ο Τζόρβας θα κάνει με αυτόν τον τρόπο... πραγματικότητα το όνειρό του - να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα - και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Εντός των επόμενων ωρών δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής.

Πλέον μένει να δούμε αν ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα ή αν ο Φερέιρα πιστεύει ότι αρκούν Κοτσόλης, Καρνέζης και Καπίνος.
Keywords
Τυχαία Θέματα