Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε σήμερα ο νεαρός που σκότωσε την γιαγιά του

22:26 21/12/2011 - Πηγή: 24wro
Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκε το... μεσημέρι ο 25χρονος που σκότωσε με περισσότερες από 18 μαχαιριές τη ίδια του τη γιαγιά, μέσα στο σπίτι της στην οδό Τσιμισκή στον Πόρο, στο Ηράκλειο. Μέσω του συνηγόρου του, ο νεαρός, ο οποίος δεν φαίνεται να είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έκανε, πήρε 24ωρη αναβολή να απολογηθεί.
Ο 25χρονος, που είναι χρήστης ναρκωτικών, κατά τη κατάθεσή του στην αστυνομία, έπεφτε σε αντιφάσεις, διηγούμενος το σενάριο που είχε επινοήσει για να γλιτώσει τη σύλληψη.
Ωστόσο, ο νεαρός «έσπασε» και ομολόγησε την πράξη του, ενώ μαζί με αυτόν συνελήφθη ο 22χρονος φίλος του, που πληροφορήθηκε τη δολοφονία της 85χρονης από το συμφοιτητή του, αλλά το αποσιώπησε.
Στο σπίτι βρέθηκαν δύο μαχαίρια, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν πάνω στο σώμα της άτυχης 85χρονης. Ο 25χρονος, μάλιστα, φαίνεται πως είχε τόσο μένος (πως δήθεν η γιαγιά του, του έκανε μάγια), ώστε το πρώτο μαχαίρι που πήρε από την κουζίνα, έσπασε πάνω στην άτυχη γυναίκα και κατόπιν πήγε ξανά στην κουζίνα και πήρε δεύτερο μαχαίρι για … να συνεχίσει!

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα