Σοκ στην Πάτρα: Ηλικιωμένη δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της!

05:04 9/6/2012 - Πηγή: 24wro

Άγρια δολοφονία με κίνητρο πιθανόν τη ληστεία σημειώθηκε προχθες τα μεσάνυχτα με θύμα 80χρονη συνταξιούχο εκπαιδευτικό μέσα στο...

σπίτι της στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου 114 και Ζαλόγγου στην Πάτρα.

Την άτυχη γυναίκα αντίκρισε μέσα σε μια λίμνη αίματος η κόρη της γύρω στις 10 χθες το βράδυ, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της μέσω τηλεφώνου, όμως η ηλικιωμένη δεν απαντούσε και έτσι πήγε στο σπίτι να δει τι είχε συμβεί.

Άμεσα
ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της οποίας με επικεφαλής τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Ιωάννη Σιάμο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Δημήτρη Δριβίλα και τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας Αριστείδη Ανδρικόπουλο κατέφθασαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο προκειμένου να δουν τι είχε συμβεί.

Οι ενδείξεις σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής η Ασφάλεια Πατρών, οδηγούν στο συμπέρασμα πως το κίνητρο της άγριας δολοφονίας ήταν η ληστεία, καθώς το εσωτερικό του σπιτιού στον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας που διέμενε μόνη η άτυχη 80χρονη, ήταν ανακατεμένο.

Το ερώτημα όμως αυτή τη στιγμή στο οποίο οι αστυνομικοί καλούνται να δώσουν μία απάντηση είναι το πώς μπήκαν ο δράστης ή οι δράστες στο εσωτερικό καθώς από την πρώτη έρευνα που ενήργησαν οι άνδρες της Ασφάλειας, είναι πως δεν υπάρχει παραβίαση είτε της πόρτας είτε κάποιου παραθύρου.
patrastimes.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα