VIDEO: Καλά μιλάμε έμεινα Παυλόπουλος!

04:32 9/6/2012 - Πηγή: 24wro

Μετά τη προχθεσινή εκπομπή και το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη τα κοινωνικά δίκτυα γέμισαν ατάκες ! ...

Την τιμητική της είχε η στάση που τήρησε ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Η φράση "Εμεινα Παυλόπουλος" κυριάρχησε !
Ο κ. Παυλόπουλος βλέποντας την επίθεση που δέχθηκε η Λιάνα Κανέλλη αλλά και η Ρένα Δούρου που καθόταν ακριβώς δίπλα του και δέχθηκε ένα ποτήρι νερό έμεινε ακίνητος!
Η μόνη
κίνηση που έκανε ήταν να γείρει ελαφρά και να κλείσει τα μάτια του όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης εκσφενδόνισε ένα ποτήρι με νερό εναντίον της κας Δούρου.
Τη δική του εξήγηση για τη στάση του κατά το θλιβερό επεισόδιο στο στούντιο του ΑΝΤ1 έδωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στη ΝΕΤ, απαντώντας στα επικριτικά σχόλια εις βάρος του στο facebook και στα άλλα social media.

"Δεν ήμουν μόνο εγώ ακίνητος. Και η κ. Δούρου δίπλα μου έμεινε ακίνητη και διάφοροι άλλοι. Δεύτερον ήταν στον "αέρα" όλη αυτή η ιστορία. Τρίτον, εάν κανείς επιχειρούσε εκείνη τη στιγμή να αντιπαρατεθεί με τον συγκεκριμένο κύριο, το «κύριος» καθ’ υπερβολή, τότε θα μεταβαλλόταν ολόκληρο το στούντιο σε μια πάλη και θα επιβάρυνε το πολύ το πολιτικό κλίμα… Θα ρίχναμε νερό στο μύλο του κ. Κασιδιάρη… Το τονίζω: διήρκεσε ελάχιστα δευτερόλεπτα και εάν υπήρχε άλλη αντίδραση θα γινόταν αυτό που η Χρυσή Αυγή επεδίωκε" υποστήριξε.

"Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον… σκότωνα", τονίζει η κ. Παυλόπουλος.

Τα σχόλια δικά σας!
madata
Keywords
Τυχαία Θέματα