Σφοδρή επίθεση Πάγκαλου στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την αφίσα εναντίον του

09:46 4/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ούτε «αφίσα» δεν αφήνει να πέσει κάτω ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.


Ο Αντιπρόεδρος αποφάσισε να αποστείλει επιστολή στην ΟΝΝΕΔ, εκφράζοντας την ετεροχρονισμένη ενόχλησή του από προεκλογικές αφίσες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Με μια επιστολή γεμάτη ειρωνεία ο Θεόδωρος Πάγκαλος
“απαντά” στην αφίσα της ΔΑΠ που τον εμφανίζει με φιμωμένο στόμα και το σύνθημα “από το να ψάχνουν συνενόχους, καλύτερα να κλείνουν στόματα”.

Ολόκληρη η επιστολή Πάγκαλου-που μάλλον ενημερώθηκε από σημερινά δημοσιεύματα για την αφίσα:

“Eπιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για την αφίσα με την οποία κάνετε την προεκλογική σας εκστρατεία στον κατεξοχήν χώρο ελεύθερης διατύπωσης ιδεών και απόψεων, που είναι το Πανεπιστήμιο και η οποία με εμφανίζει φιμωμένο με μια γαλάζια πλαστική ταινία. Επίσης, θέλω να σας συγχαρώ για το χιούμορ σας, γιατί βασικά συνθήματα της εκστρατείας σας είναι η ελεύθερη έκφραση των απόψεων και η συμμετοχή στα κοινά, πράγμα που προϋποθέτει, όπως όλοι γνωρίζουμε, την δια της βίας φίμωση όλων όσοι διατυπώνουν απόψεις, με τις οποίες δεν συμφωνούμε.

Η πνευματική και πολιτική σας παραγωγή με γεμίζει «ελπίδες» για το μέλλον της χώρας και προεξοφλεί την ενίσχυση κάποιου κόμματος, το οποίο, όμως, δεν είναι η κακομοίρα η ΝΔ του κ. Α. Σαμαρά, αλλά ο εθνικοσοσιαλιστικός χώρος, στον οποίο ήδη ανήκετε χωρίς να το γνωρίζετε”.

Και αφού o Θεόδωρος Πάγκαλος που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, εντάσσει στο χώρο του εθνικοσοσιαλισμού την ΟΝΝΕΔ, με αφορμή την αφίσα αυτή που θα ενέτασσε άραγε τους δικούς του για την πολύ χαμηλότερης αισθητικής αφίσα που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο στην ίδια πόλη από την ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ;



Keywords
Τυχαία Θέματα