Σε... χωράφι ο Ολυμπιακός!

18:23 7/3/2012 - Πηγή: 24wro
Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο... αγωνιστικός χώρος του «Μetalist Stadium», το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ αύριο το βράδυ.

Μόνο ευχάριστα δεν είναι τα νέα για τους «ερυθρολεύκους» που θ' αναγκαστούν να δώσουν το πρώτο παιχνίδι με τη Μέταλιστ για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, σ' έναν αγωνιστικό χώρο που... ούτε λίγο, ούτε πολύ, θυμίζει χωράφι! Χαρακτηριστική άλλωστε είναι η αναφορά του του
υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμιακού, Κυριάκου Δουρέκα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι τραγική».

Συγκεκριμένα αυτό που αντίκρισαν οι άνθρωποι των πρωταθλητών ήταν ένα γήπεδο που σε πολλά του σημεία υπήρχε λάσπη, κι ενώ σε άλλο το χόρτο είναι καμένο, λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών και των κάκιστων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Χάρκοβο.

Ένα ακόμα θέμα που είχε τεθεί επί τάπητος, ήταν αυτό της ώρας διεξαγωγής της αναμέτρησης, καθώς υπήρχε το ενδεχόμενο το παιχνίδι να γίνει τελικά πιο νωρίς. Ο λόγος δεν είναι άλλος απ' το γεγονός πως στις 20:00 οπότε και θα διεξαχθεί ο αγώνας, η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους -8 βαθμούς! Με δεδομένο ωστόσο ότι το κατώτατο όριο στο οποίο δημιουργείται πρόβλημα, είναι οι -15, αποφασίστηκε να μην υπάρξει καμία μεταβολή.
Keywords
Τυχαία Θέματα