Σε αναζήτηση προπονητή ο Άρης

11:18 27/11/2012 - Πηγή: 24wro
Η βαριά ήττα του Άρη με 4-0 στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό οδήγησε την διοίκηση της ΠΑΕ στην απόφασή της...
οι Νίκος Πασιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής να αποτελέσουνε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία και να υπάρχει νέος τεχνικός μέχρι την Τετάρτη. Κάτι που φανερώνει την επιθυμία της διοίκησης της ΠΑΕ η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού. Το ερώτημα είναι όμως ποιος θα είναι αυτός.

Όλο αυτό το τελευταίο διάστημα
φαίνεται πως ο επικρατέστερος είναι ο επικρατέστερος είναι ο Γιάννης Αναστασίου. Ένα σενάριο που είχε ακουστεί για πρώτη φορά μεταξύ των υποψηφίων διαδόχων του Μάκη Κατσαβάκη και για δεύτερη φορά στο ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας.

Σε ένα χρονικό σημείο όπου είχε υπάρχει η πρώτη έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπο των Πασιαλή και Μπουγιουκλή μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μία εβδομάδα μετά το δίδυμο αποτελεί παρελθόν αλλά εκτός του Αναστασίου φαίνεται να κερδίζει έδαφος και ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο μέχρι πριν μία εβδομάδα τεχνικός του Πλατανιά Χανίων που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στον Άρη.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μετά από την νίκη της πρώην ομάδας του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη είχε βρεθεί στα αποδυτήρια της ομάδας της Θεσσαλονίκης όπου με τα λόγια του είχε προσπαθήσει να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του. Αυτό που προκύπτει ως επίσημη ενημέρωση από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είναι ότι την στιγμή αυτή όλα παραμένουνε ανοιχτά. Ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία αλλά και ότι στόχος είναι στην προπόνηση της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου να υπάρχει ο νέος τεχνικός.

Μεταξύ άλλων έχουνε ήδη κυκλοφορήσει τα ονόματα του πρώην τεχνικού της Skoda Ξάνθης Μαρίνου Ουζουνίδη, για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν προχώρησε το φλερτ με τον ΑΠΟΕΛ, του Τάκη Λεμονή αλλά και του Μπάμπη Τεννέ χωρίς να αποκλείεται και ενδεχόμενο απόκτησης ξένου προπονητή.
Keywords
Τυχαία Θέματα