Σ.ΔΕΛΗΚΟΥΡΑ: Τι απαντά για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη

23:00 11/5/2013 - Πηγή: 24wro
Η Σύλβια Δεληκούρα μπορεί αρχικά να είχε τους ενδοιασμούς της για να συμμετάσχει στο Your Face Sounds Familiar...
όμως τώρα δεν μετανιώνει καθόλου που απάντησε θετικά και περνά υπέροχα με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Κι ενώ έχουν πέσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά μετά από τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας της με τον Πέτρο Λαγούτη, εκείνη αρνείται πεισματικά να πει οτιδήποτε για την προσωπική της ζωή.

«Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τον κόσμο το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Δεν αφορά
κανέναν το αν είμαι με κάποιον ή όχι», απαντά κοφτά.

Πάντως όπως είπε έχει υπάρξει στις σχέσεις της και ζηλιάρα και κτητική με τον σύντροφό της.

«Ζηλεύω στις σχέσεις μου και έχω υπάρξει παράλληλα και κτητική. Περνώ διάφορες φάσεις. Καλό είναι να υπάρχει ενδιαφέρον. Η ζήλεια μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια πράξη αρρωστημένη και να σε παιδεύσει. Τώρα πια έχω μεγαλύτερη συνείδηση όταν είμαι σε μια σχέση», είπε και εξομολογήθηκε ότι έχει πληγωθεί και έχει πληγώσει πολλές φορές.

«Νομίζω ότι υπάρχει μια χρυσή ισορροπία. Έχω πληγωθεί, έχω πληγώσει, έχω κλάψει. Αν δεν είχε συμβεί το τελευταίο θα ήμουν αναίσθητη. Δε θα ήξερα την ομορφιά του κλάματος. Ακόμα και τα άσχημα πράγματα πρέπει να τα ζούμε. Μπορεί να κλάψω από ένα τραγούδι, μια παράσταση, μια ταινία, μέχρι κάτι που βλέπω γύρω μου. Δεν ντρέπομαι να το κάνω», είπε.

Δεν έκρυψε μάλιστα ότι η περσινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη για εκείνη, αφού είχε μείνει χωρίς δουλειά.

«Θεωρώ ότι δεν έχω δυσκολευτεί πολύ. Πριν από ένα χρόνο όμως ήμουν χωρίς δουλειά. Δεν ήταν καλή περίοδος, όχι για λόγους οικονομικούς, όσο για το γεγονός ότι δεν είχα την ευκαιρία να εξωτερικεύσω αυτό που είχα μέσα μου, μέσω του επαγγέλματός μου», τόνισε.

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα