Σ.ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: Μου αρέσει και όταν ζηλεύει ο Θοδωρής

13:37 18/1/2013 - Πηγή: 24wro
Για τη σχέση της με τον άντρα της, Θοδωρή Μαραντίνη...
το δεύτερο παιδί που θέλουν να έρθει σύντομα και τη φετινή χρονιά εκτός τηλεόρασης μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ η παρσουσιάστρια μίλησε για όλα και πρώτα από όλα για τη ζωή της φέτος που δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση: «Η αλήθεια είναι ότι κάνω πολλά πράγματα που ήθελα να κάνω και δεν είχα το χρόνο. Χρειαζόμουν μια απόσταση, γιατί πέρυσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα. Τώρα
πια έχω ξεκουραστεί και έχει αρχίσει να μου λείπει η δουλειά. Ελπίζω σύντομα να έχω κάποια νέα και να μπορώ να τα μοιραστώ μαζί σας. Ετοιμάζομαι ωστόσο για τη μεταγλώττιση της ταινίας «Στρουμφάκια 2″ για δεύτερη φορά ως στρουμφίτα».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη για το αν ο ένας ζηλεύει τον άλλον. «Δεν ζηλεύω συχνά, αλλά μου αρέσει όταν συμβαίνει. Συνήθως, το εκδηλώνω με χαριτωμενιά και τσακπινιά, όχι επιθετικά. Μου αρέσει και όταν ζηλεύει ο Θοδωρής. Φυσικά πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια και με χιουμοριστική διάθεση. Φοβάμαι τη στιγμή που δεν θα ζηλεύει πια ο ένας τον άλλον, γιατί νιώθω πως τότε θα έχει φύγει ο έρωτας». Η Σίσσυ αποκάλυψε πως το ζευγάρι θέλει σύντομα να μεγαλώσει την οικογένεια. «Θέλουμε πολύ, μια μεγάλη οικογένεια και εύχομαι ο θεός να μας αξιώσει να αποκτήσουμε πολλά παιδιά. Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας και στα μελλοντικά μας σχέδια. Μακάρι να μας συμβεί σύντομα».

real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα