DUO Easy Fit

Ένα νέο προϊόν, το DUO EasyFit, κάνει την εμφάνισή του στην παρέα των DUO της Νο 1 μάρκας προφυλακτικών στην Ελλάδα* και έρχεται για να κάνει τη ζωή σας… ευκολότερη! Με τα νέα DUO Easy Fit η εφαρμογή του προφυλακτικού γίνεται παιχνιδάκι ακόμα και για τους… ανυπόμονους.
Το νέο DUO
EasyFit είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι ευκολοφόρετο, καθώς το ειδικό του σχήμα με μία πιο πλατιά κεφαλή επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή, αφήνοντας εσάς να συγκεντρωθείτε στην απόλαυση.
Η καινοτομική ατομική συσκευασία του DUO EasyFit υπόσχεται γρήγορη εφαρμογή τη στιγμή που το χρειάζεστε. Tο προφυλακτικό είναι τοποθετημένο με τη σωστή φορά και έτοιμο για χρήση, όταν η συσκευασία ανοιχτεί από την πλευρά με την ειδική σήμανση («open this side up»), προνοώντας ακόμη και για τους πιο ενθουσιώδεις και απαιτητικούς.
Το νέο DUO EasyFit είναι εδώ για να βάλει τέλος στη «μάχη» με το προφυλακτικό και σας λέει… MAKE LOVE NOT WAR!! *Πηγή: Nielsen, 2011 Πωλήσεις σε αξία στο σύνολο της Ελλάδας στα κανάλια σούπερ μάρκετ και περίπτερα * DUO easy fit 6 τεμαχίων: 3,90€ * DUO easy fit 3 τεμαχίων: 3,00€ * Οι τιμές ραφιού των προϊόντων της BDF έγκεινται αποκλειστικά και μόνο στη διακριτική ευχέρεια και στρατηγική των πελατών της δηλ. των καταστημάτων λιανικής
Keywords
Αναζητήσεις
duo easy up, νέα προφυλακτικά duo
Τυχαία Θέματα