Σαράντα συν: Γιατί οι σημερινές σαραντάρες κάνουν για δύο εικοσάρες;

01:55 23/5/2011 - Πηγή: 24wro
Είναι γεγονός και συμβαίνει ολοένα και περισσότερο. Οι σαραντάρες τα φτιάχνουν με μικρότερους.

Με πολύ μικρότερους. Πάρε παράδειγμα την Ντέμι Μουρ, την Σάρον Στόουν, την Έλλη Κοκκίνου. Σίγουρα είναι γυναίκες που θα ήθελες να έχεις στο κρεβάτι σου, αλλά καλό θα ήταν να ξέρεις κάποια πράγματα πριν το τολμήσεις.

Γιατί;
Ένα γιατί υπάρχει κι εδώ, όπως άλλωστε και παντού. Γιατί λοιπόν η σαραντάρα στρέφετε πλέον σε μικρότερους;

-Την κούρασε ο γάμος της.
Συνήθως έχει περάσει από ένα γάμο που την κούρασε και ψάχνει έναν άντρα που θα την ανεβάσει και θα την κάνει να νιώθει και πάλι σημαντική. Κι αυτό μπορείς να το κάνεις εσύ που είσαι στα ντουζένια σου και όχι ο 40αρης που είναι στον κόσμο του.

-Θέλει ν' ανανεωθεί. Μην ξεχνάς ότι πιθανότερα βρίσκεται ένα στάδιο πριν την κλιμακτήριο, οι ορμόνες της κάνουν πάρτι, φοβάται ότι χάνει την σεξουαλικότητά της. Κι εσύ είσαι εκείνος που θα την κάνει να καταλάβει ότι περνάει ακόμα η μπογιά της και μάλιστα σε μικρότερους.

-Ξέρει τι θέλει. Όπως ακριβώς ξέρει και ποια είναι. Νιώθει πλήρης από την ζωή της και την ενδιαφέρει όχι να πάρει αλλά να δώσει. Έτσι μπορεί και νιώθει άνετα μαζί σου.

-Ξέρει τι θα πάρει. Είναι μια σχέση με βασικό συστατικό το σεξ(αυτό ψάχνει άλλωστε) και δεν πρόκειται να καταφέρεις να την παραμυθιάσεις με αγάπες και λουλούδια.

-Δεν υπάρχουν πρέπει. Παντρεύτηκε, πιθανότατα έχει και παιδιά. Αρά δεν την κυνηγά ένα “πρέπει να παντρευτώ, πότε θα γίνω μάνα”. Έτσι νιώθει πιο απελευθερωμένη για να μπλέξει μαζί σου.

Εσύ όμως γιατί;
Αξίζει λοιπόν να κάνεις σχέση με μια σαραντάρα; Τι έχεις να κερδίσεις;

-Τέρμα η γκρίνια. Και ειδικά η γκρίνια για γάμο και παιδιά. Το έκανε, το έζησε και απλά δεν της ταιριάζει.

-Έχει το πάνω χέρι. Και το έχει παντού. Όχι γιατί είσαι μικρότερος, αλλά γιατί έχει μάθει να είναι ο κυρίαρχος στην ζωή της. Ετοιμάσου λοιπόν για νέες εμπειρίες με μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πως να το κερδίσει.

-Είναι κουκλάρα. Συνήθως τουλάχιστον. Σ' αυτή την ηλικία βλέπεις δεν έχει και πολλές υποχρεώσεις κι έτσι έχει όσο χρόνο χρειάζεται για σπα, γυμναστήρια, κομμωτήρια κτλ.

-Μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Έχει την εμπειρία για να ξέρει πολύ καλά πως είναι οι άντρες. Από σένα δεν περιμένει ν' ανακαλύψει την Αμερική.

-Ετοιμάσου για τρέλες. Παλιμπαιδίζει λίγο και είναι γεμάτη ανεμελιά. Θέλει να δοκιμάσει καινούρια πράγματα που δεν έχει ξανακάνει. Μην νομίζεις ότι θα περνάτε τα σαββατοκύριακα σας με DVD και πίτσα.

Που θα τις βρεις

Σίγουρα όχι στο σαλόνι σου να πίνουν ελληνικό καφέ με την μαμά σου και να λένε το φλιτζάνι. Συχνάζουν σε καλά μαγαζιά, κλάμπ, συνοδεύονται συνήθως από νεότερους ή από τις σαραντάρες φίλες τους. Έχει οικονομική άνεση, όποτε θα την δεις καλοντυμένη και στα “καλά τραπέζια”. Θα την καταλάβεις από τον αέρα που έχει και την αυτοπεποίθηση ότι δεν υπάρχει περίπτ
Keywords
Αναζητήσεις
τσοντεσ.με.εικοσαρεσ, τσοντες σαρανταρα
Τυχαία Θέματα