Σ. ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: Το πρόβλημα υγείας που την έκανε να αναθεωρήσει

19:29 19/11/2012 - Πηγή: 24wro
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην Ελένη Μενεγάκη, και αφού μίλησε με ...
αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα προβλήματα που αντιμετώπισε την προηγούμενη σεζόν στο Πρωινό ΑΝΤ1, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τη
γυναίκα που την βοήθησε να αλλάξει τρόπο σκέψης αλλά και για το πρόβλημα υγείας του παιδιού της που την έκανε να αναθεωρήσει.

Για το δεύτερο παιδί που θα ήθελε να αποκτήσει: «Πάντα ήθελα κι άλλο, ακόμη και όταν μόλις είχα γεννήσει. Δεν το βάλαμε στα σχέδιά μας γιατί αυτά δεν είναι πράγματα που πρέπει να τα σχεδιάζεις. Εύχομαι να κάνουμε μια μεγάλη οικογένεια, το απολαμβάνουμε πολύ αυτό που μας συμβαίνει τώρα».

Όταν η Ελένη Μενεγάκη τής είπε ότι διακρίνει μια μελαγχολία και ότι «δεν είσαι η χαρούμενη Σίσσυ που ήξερα», η παρουσιάστρια τής εξήγησε ότι δεν πρόκειται για μελαγχολία αλλά για ηρεμία. «Ήρθε μια στιγμή στη ζωή μου που συνάντησα έναν άνθρωπο πέρυσι πολύ σημαντικό για μένα. Δεν έχει σημασία να μπούμε σε λεπτομέρειες. Μου άλλαξε πάρα πολύ τη ζωή. Ένιωσα ότι αυτή η γυναίκα με έπιασε απ’το χέρι και με τράβηξε απ’τον πανικό. Μου έδωσε μια σταθερά, με έκανε να αισθάνομαι πιο ασφαλής. Μου είπε μια πολύ σημαντική κουβέντα… μου είπε ότι οι άνθρωποι που νοιάζονται γι’αυτά που θα πουν οι άλλοι είναι οι πιο φτωχοί. Εκεί συνειδητοποίησα ότι έκανα πολλά πράγματα γι’αυτό, για την εικόνα μου. Μπήκα σε ένα τριπάκι να δείχνω κάτι. Δε θέλω να μπαίνω σε ρόλους όταν είμαι στη δουλειά. Ένιωθα ότι πρέπει στον τηλεοπτικό αέρα πάντα να υπάρχει μια γρηγοράδα κλπ αλλά δεν υπάρχει λόγος. Μπορεί να ‘μαστε και κουλ. Αυτό το κουλ παραξενεύει τους ανθρώπους και πολλοί με ρωτάνε αν είμαι καλά. Ακόμα και όταν πήγαινα καλεσμένη σε μια εκπομπή, με ενδιέφερε να ‘ναι ικανοποιημένος αυτός που με κάλεσε, να πήγε καλά η εκπομπή του κλπ. Πλέον δεν έχω τέτοια άγχη. Είχα πολύ καιρό να ‘μαι τόσο καλά».

Τέλος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος της και την έκανε να αναθεωρήσει τον τρόπο που αντιμετωπίζει όλα όσα συμβαίνουν γύρω της: «Χρειάστηκε να νοσηλευτεί ο Φίλιππος για 10 μέρες. Έπρεπε να πηγαίνω στην εκπομπή… Έκλαιγα στο καμαρίνι και έπρεπε να βγω να κάνω εκπομπή. Ο φόβος μου ήταν μην το μάθει κανείς και έρθει στο νοσοκομείο. Μη μαζευτούν δημοσιογράφοι από κάτω κλπ. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας δημοσιογράφος που πίστευα ότι το σεβάστηκε -μέχρι πριν λίγες μέρες που δημοσιοποίησε τελικά τις φωτογραφίες έξω απ’την κλινική. Δεν έχει σημασία αυτό. Αυτό που μετράει είναι ότι εκείνη την περίοδο ήταν που πήρα αποφάσεις. Κάθεσαι και στεναχωριέσαι για πράγματα μικρά που σου φαίνονται τεράστια μέχρι να σου συμβεί κάτι ουσιαστικό, ένα ουσιαστικό πρόβλημα, αυτό μπορεί να είναι μόνο πρόβλημα υγείας… να μην ξέρεις τι να κάνεις για να προστατεύσεις το παιδί σου, εκεί γίνονται όλα τόσο μικρά και σταμάτησαν να μ’ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα. Αυτή τη στιγμή τη ρουφάω τη ζωή μου. Βρήκα άλλη ισορροπία με τον άντρα μου, με τη δουλειά και τους συνεργάτες μου. Πριν δεν ήμουν έτσι, ήμουν ένας άνθρωπος μέσα σε μεγάλο άγχος. Σε πολλούς έχει
Keywords
Τυχαία Θέματα