Ρολάν Γκαρός: Τώρα ΝΑΙ! Υπάρχει ενδιαφέρον!

08:00 27/5/2011 - Πηγή: 24wro
Αφού ξεμπέρδεψαν με τις θεωρητικά υποδεέστερες, αφού απέκτησαν...
το ρυθμό που απαιτεί μια διοργάνωση όπως το Ρολάν Γκαρός, τα κορυφαία γυναικεία ονόματα του τένις ετοιμάζονται για τα παιχνίδια που πραγματικά έχουν αξία.


Και φυσικά, κάθε μέρα που περνάει, λιγοστεύουν τα παιχνίδια, αλλά αυξάνεται το ενδιαφέρον! Οκτώ αναμετρήσεις έχουμε σήμερα στο γυναικείο ταμπλό, με τις 4 από αυτές (τουλάχιστον) να έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Το πιο εύκολο έργο το έχει η Αναστασία Παβλυτσένκοβα που αντιμετωπίζει την Νούρια Γιαγκοστέρα Βίβες. Και μόνο που η Βίβες έχει φτάσει μέχρι
εδώ, καλά είναι, γι’ αυτό άλλωστε και πρόκριση της πρώτης δίνει μόλις 1,14!
Ανάξια στοιχηματισμού και η νίκη-πρόκριση της Σβονάρεβα επί της Ραντιόνοβα, όπως και της Κουζνέτσοβα επί της Ρεμπέκα Μαρίνο.


Πάμε όμως σε αυτά που αξίζει να εστιάσουμε. Η Ιταλίδα Φρανσέσκα Σκιαβόνε θα βρει απέναντί της την Σουάι Πενγκ και είναι το φαβορί για να περάσει. Η νίκη της πληρώνει με 1,57 και αξίζει το ποντάρισμά μας, καθώς η Ιταλίδα είναι ανώτερη και καλύτερη ποιοτικά στο παιχνίδι της από την Πενγκ. Το συνδυάζουμε με τη νίκη της Γέλενα Γιάνκοβιτς επι της Μπέθανι Μάτεκ-Σαντς και έχουμε απόδοση κοντά στο 2! Θα πρόκειται για έκπληξη μεγατόνων αν η Γιάνκοβιτς δεν περάσει το εμπόδιο της Σαντς! Μη τρελαθούμε κιόλας!

Στα άλλα παιχνίδια, η Σαμάνθα Στόσουρ και η Καρολίν Βοζνιάκι είναι τα φαβορί να περάσουν των Ντούλκο και Χαντούκοβα αντίστοιχα, αλλά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Οι αντίπαλες τενίστριες δεν είναι τυχαίες στο χώρο και περιμένω να τους κάνουν τη ζωή δύσκολη! Ειδικά η Χαντούκοβα της Βοζνιάκι…
Έτσι, αξίζει να ποντάρουμε στο ότι τα «αουτσάιντερ» θα πάρουν τουλάχιστον ένα σετ. Για παράδειγμα, νίκη της Βοζνιάκι με 2-1 σετ επί της Χαντούκοβα, πληρώνει με 3,75!

Τελευταίο, άφησα το παιχνίδι της Μάριο Μπαρτόλι με την Τζούλια Γκόεργκες. Περίμενα οριακό φαβορί την πρώτη, αλλά με έκπληξη τη βλέπω στο 2,75! Πιστεύω ότι θα γίνει ντέρμπι και θα περάσει η συμπάθειά μου! Σίγουρα θα πέσει ένα μικρό ποντάρισμα εκεί!

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα