ΔΕΙΤΕ: Τα δέκα πιο... φιλόζωα Πανεπιστήμια!

08:00 27/5/2011 - Πηγή: 24wro
Σπουδάστε χωρίς να αποχωριστείτε τους τετράποδους φίλους σας!


Πολλοί φοιτητές αποχωρίζονται με δυσκολία το πατρικό τους και δεν συνηθίζουν εύκολα τη μοναξιά σε μία ξένη χώρα. Η καλύτερη παρέα φαίνεται να είναι τα τετράποδα που τους προσφέρουν παρέα όλη τη μέρα. Στην Ελλάδα ούτε εστίες για τα παιδιά δεν υπάρχουν, πόσο μάλλον να επιτραπούν και ζώα... Όμως στις ΗΠΑ πολλά πανεπιστήμια επιτρέπουν την διατήρηση ζώων στους κοιτώνες! Δείτε τη
λίστα με τα 10 πιο φιλόζωα κολέγια!

1) Πανεπιστήμιο Case Western Reserve: Επιτρέπει μικρά ζώα σε κλουβία, όπως κουνελάκια και χάμστερ ενώ στον κοιτώνα των Ελλήνων μπορούν να υιοθετήσουν όλοι μαζί ένα σκυλί ή μία γάτα.

2) Eckerd College: Επιτρέπει μικρόσωμα σκυλιά και γάτες, ψάρια και φίδια. Τα σκυλιά είναι συχνό φαινόμενο στο πάρκο του ενώ έχουν παραστεί και σε τελετές αποφοίτησης!

3) Lehigh University: Επιτρέπει μόνο ενυδρεία αλλά μπορούν να δεχτούν ένα σκύλο ή μία γάτα σε κάποιο κτίριο ομαδικής κατοικίας.

4) Massachusetts Institute of Technology(ΜΙΤ): Υπάρχουν 4 κοιτώνες που επιτρέπουν γάτες αλλά μόνο μία για κάθε φοιτητή.

5) Principia College: Επιτρέπει ψάρια και ζώα σε κλουβιά όπως πουλιά, φίδια, σαύρες κλπ.

6) Stephens College: Επιτρέπονται σχεδόν όλα τα ζώα, από σκυλιά και γάτες μέχρι σαύρες και πουλιά! Δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος του ζώου και υπάρχει ακόμα και χώρος ημερήσιας φροντίδας του σκύλου! Εκεί αφήνουν οι φοιτητές τα σκυλιά τους όταν έχουν μάθημα!

7) Stetson University: Έχει ένα κτίριο αποκλειστικά για φοιτητές που έχουν ζώα: σκυλιά, γάτες, χάμστερ κ.α. Υπάρχει και πάρκο για σκύλους μέσα στους κήπους του!

8) Sweet Briar College: Κρατηθείτε καλά... Επιτρέπει άλογα που δεν μπορούν να αφήσουν πίσω στο πατρικό τους οι φοιτητές. Θα πρέπει βέβαια οι φοιτητές να είναι γραμμένοι στο πρόγραμμα ιππασίας.

9) University of Notre Dame: Επιτρέπει ψάρια μόνο.

10) Washington and Jefferson College: Επιτρέπει μικρόσωμα σκυλιά, γάτες, πουλιά, χάμστερ, κουνέλια, χελώνες και ψάρια αλλά μόνο ένα ζώο σε κάθε δωμάτιο για να μην ενοχλούνται οι συγκάτοικοι.
Keywords
Τυχαία Θέματα