Πρόβα νυφικού για την Δήμητρα

23:33 30/4/2012 - Πηγή: 24wro
Η Δήμητρα Ρουμπέση, που ζει τη μεγάλη... αγάπη στο πλευρό του συντρόφου της, με τον οποίο ένιωσε την ευτυχία της μητρότητας, ετοιμάζεται να ανέβει μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως όλα δείχνουν, αυτό θα γίνει μαζί με τη βάφτιση του παιδιού τους.

Η Δήμητρα Ρουμπέση δεν κρύβει τη χαρά της για τη νέα σελίδα που έχει γυρίσει στη ζωή της με τον Γιάννη Λιβέρη, τον άνθρωπο που κατάφερε να ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη της μετά τις άσχημες στιγμές που έζησε με τον χωρισμό της από τον πρώην
σύζυγό της Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η σεμνή και όμορφη παρουσιάστρια μόλις γνώρισε τον άντρα της ζωής της πήγε να ζήσει μαζί του στη Ζάκυνθο, όπου εκείνος διατηρεί κοσμικό μπαρ (κοντά στην παραλία του Λαγανά) στο οποίο παίζει και μουσική.

Εδώ κι ένα χρόνο περίπου, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα όμορφο αγοράκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. «Η Δήμητρα και ο Γιάννης σχεδιάζουν να παντρευτούν σύντομα, και σκέφτονται να κάνουν τον γάμο στη Ζάκυνθο, που είναι το αγαπημένο μέρος και των δύο.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να κάνουν μαζί με τον γάμο και τη βάφτιση του παιδιού τους…» λέει στην εφημερίδα «Espresso» άνθρωπος από το στενό περιβάλλον τους. Τους χειμερινούς μήνες η Δήμητρα και ο Γιάννης με τον γιόκα τους ζουν στην Αθήνα, στη Νέα Σμύρνη, κοντά στο σπίτι της μητέρα της.
Keywords
Τυχαία Θέματα