Πρόταση σε Ζιοβάνι για σκάουτερ!

22:09 18/10/2012 - Πηγή: 24wro
Πρόταση στον Ζιοβάνι να αναλάβει ρόλο σκάουτερ για τον Ολυμπιακό στην Βραζιλία κατέθεσε την...
Πέμπτη ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Το ραντεβού του κ. Μαρινάκη και του Ζιοβάνι έγινε εν μέσω γεύματος με τους δύο άνδρες να τα λένε σε πολύ καλό κλίμα. Οι φιλοφρονήσεις έδιναν και έπαιρναν με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού
να δείχνει στον Βραζιλιάνο άσο τον πόσο πολύ τον εκτιμά.

Έτσι προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Πρότεινε στον Ζιοβάνι να αναλάβει το ρόλο του σκάουτερ στην πατρίδα του, στην Βραζιλία. Χαρακτηριστικά του τόνισε ότι «δεν θέλω να μείνουμε σε πλακέτες και αναμνηστικά. Θέλω να είσαι ενεργά στην οικογένεια του Ολυμπιακού».

Ο Βραζιλιάνος ευχαρίστησε θερμά τον ισχυρό άνδρα των ερυθρολεύκων για την πρόταση, που τόνισε ότι τον τιμά. Ο Ζιοβάνι θα απαντήσει την Παρασκευή στην πρόταση που του έγινε.

Η πρόταση φυσικά έχει να κάνει με την συνολική εκπροσώπηση του Ολυμπιακού στη Βραζιλία. Ουσιαστικά ο Ζιοβάνι θα ενεργεί όχι ως σκάουτερ που απλά θα βλέπει παιχνίδια και θα κάνει προτάσεις αλλά θα ψάχνει σε βάθος το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο για ανεύρεση ταλέντων ακόμα και στις μικρές ηλικίες.

Θα λειτουργεί και ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού. Την Παρασκευή ο σπουδαίος Βραζιλιάνος θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να δεί παλιούς φίλους και να γνωρίσει τα νεα πρόσωπα της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα