Πρόταση για e-κάρτες, αλλά κάπως αργά….

07:56 20/12/2011 - Πηγή: 24wro
Ελπίζουμε να τους έχουν προλάβει...
και η υπόδειξή» τους να μην χρειάζεται! Ο λόγος για τους βουλευτές Κ. Καρτάλη και Σούλα Μερεντίτη που με επιστολή τους σε συναρμόδια υπουργεία, δημόσιους φορείς κλπ ζητούν οι ευχετήριες κάρτες τους να σταλούν ηλεκτρονικά και δαπάνες για αυτές και τυχόν δώρα να διατεθούν υπέρ φορέων και συλλόγων που στηρίζουν κοινωνικό έργο.
Συγκεκριμένα με επιστολή τους προς τους Υπουργούς Εσωτερικών Α. Γιαννίτση και τον Υπουργό Επικρατείας Γ. Σταυρόπουλο
(κοινοποιείται επίσης στον Πρόεδρο της Ενωσης Περιφερειών Γ. Σγουρό και στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνη), οι Βουλευτές ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης και Σούλα Μερεντίτη θέτουν το θέμα της αποστολής ευχετηρίων καρτών ή δώρων από φορείς του Δημοσίου (στενού ή και ευρύτερου) αλλά και από πολιτικά πρόσωπα που κατέχουν δημόσιες θέσεις.
Οι βουλευτές ζητούν να επισημανθεί άμεσα η ανάγκη για την περιστολή των δαπανών που αντιστοιχούν στην εκτύπωση και αποστολή ευχετηρίων καρτών «καθώς η σύγχρονη τεχνολογία προσφέρει ανέξοδες λύσεις» και προτείνουν οι πιστώσεις για ευχετήριες κάρτες ή άλλα εορταστικά δώρα να κατατεθούν υπέρ ιδρυμάτων, φορέων και συλλόγων που ασκούν κοινωνικό έργο.
Το …παράδοξο της ενέργειας είναι ότι αφενός μεν πάρα πολλοί έχουν ήδη υιοθετήσει τις ηλεκτρονικές κάρτες και αφετέρου ότι …είναι πλέον αργά τώρα που το θυμήθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. ‘Εφθασε ήδη 19 Δεκεμβρίου….
prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα