Προεκλογικός αγώνας για την ψήφο των αναποφάσιστων ψηφοφόρων

12:23 29/9/2012 - Πηγή: 24wro
Ο προεκλογικός αγώνας εντείνεται στις ΗΠΑ και η έκβαση ...
των προεδρικών εκλογών μπορεί να κριθεί από ορισμένες πολιτείες. Πολιτείες των οποίων οι ψηφοφόροι δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν θα υποστηρίξουν τους Δημοκρατικούς ή τους ρεπουμπλικάνους. Μία απ’ τις αναποφάσιστες πολιτείες θεωρείται το Κολοράντο.

Ο Πρόεδρος Ομπάμα και ο ρεπουμπλικανός αντίπαλός του Μιτ Ρόμνι μάχονται στήθος με στήθος για την ψήφο του Κολοράντο και σύμφωνα με πρόσφατες σφυγμομετρήσεις
σχεδόν ισοψηφούν στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων. Πρόσφατα χιλιάδες κόσμου κατέκλισαν τους δρόμους του προαστίου Γκόλντεν στο Ντένβερ του Κολοράντο για να συναντήσουν τον Πρόεδρο Ομπάμα.

Τα τελευταία χρόνια το Κολοράντο έχει προσελκύσει πολλούς νέους κατοίκους, λόγω της άγριας φύσης του, των χειμερινών σπορ και της ομορφιάς του τοπίου. Παράλληλα όμως το ποσοστό ανεργίας είναι λίγο υψηλότερο από το μέσο όρο στις ΗΠΑ και η οικονομική αβεβαιότητα θα παίξει μεγάλο ρόλο στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες οι δυο προεδρικοί υποψήφιοι θα επισκεφτούν πολλές φορές τους πολίτες του Κολοράντο και θα εντείνουν τις προεκλογικές τους τηλεοπτικές διαφημίσεις για να κερδίσουν την υποστήριξη εκείνων που δεν έχουν ακόμα καταλήξει σε ποιον θα δώσουν τη ψήφο τους.

Τo Koλοράντο αποτελεί ένα μικρόκοσμο του πολιτικού γίγνεσθαι στις ΗΠΑ όπου η έκβαση των εκλογών θα κριθεί, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, από τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους.
Keywords
Τυχαία Θέματα