Πρεμιέρα με πολλές εκπλήξεις για την Βάνα Μπάρμπα

17:31 17/12/2011 - Πηγή: 24wro
Η σκηνή του V-Stage γέμισε όμορφες γυναίκες και ο κόσμος...
μέχρι και τις 04.00 το πρωί διασκέδασε με την ψυχή του. Παρά τα αρχικά προβλήματα ήχου η Βάνα Μπάρμπα κέρδισε το μεγάλο χειροκρότημα και μαζί με τους συνεργάτες της ανακουφίστηκε μετά από τις πολύωρες πρόβες.
Μαζί της η Ιωάννα Σουλιώτη που είχε έναν ρόλο μιας γυναίκας των βορείων προαστίων και ανάμεσα στο κοινό μιλούσε με την Βάνα και την Αθηνά Παπά. Κέρδισε το μεγάλο χειροκρότημα, όπως και η σκηνοθέτης Αθηνά και της έφυγε ένα μεγάλο βάρος. Η Βάνα άνετη , επικοινωνιακή έπαιξε με τον κόσμο. Λάκης Ραπτάκης,
Τρύφωνας Σαμαράς μπήκαν στο μικροσκόπιό της, ενώ τη θαύμασαν από τα πρώτα τραπέζια. Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης απλά ήταν η μεγάλη έκπληξη. Σάκης Ρουβάς, Νάνα Μούσχουρη, Βασίλης Καρράς, Δέσποινα Μοιραράκη, Άτζελα Δημητρίου με την δική του σατυρική διάθεση έκαναν το κοινό να λυθεί απο τα γέλια. Η νεαρή της παρέας Όλγα Φαρμάκη έκανε ντεμπούτο στην υποκριτική. Ενσάρκωσε το άλλο μισό της Βάνας σε ενα stand up διάλογο ανάμεσα στον κόσμο. Φορώντας μια μαύρη και στην συνέχεια κόκκινη δημιουργία προκάλεσε μια εντυπωσιακή εικόνα και παράλληλα σέξι. Με πολύ επαγγελματισμό και χωρίς να χάσει τα λόγια της κέρδισε το χειροκρότημα και τα θετικά σχόλια. Μαζί τους και η Μαρία Τσαρούχα που με την μελωδική της φωνή αλλά και το υποκριτικό ύφος της έδωσε μια άλλη νότα στην παράσταση.
Το τραγουδιστικό κομμάτι ανέλαβε η Νάταλι Θάνου με κομμάτια από τις δεκαετίες του 70 και του 80 και δικαίωσε ακόμη και τους πιο δύσπιστους. Η Θέλξη στη συνέχεια μαζί με τον Ηλία Καμπακάκη ξεσήκωσαν τον χώρο μέχρι πρωίας και δεκάδες πανέρια λουλουδιών δυσκόλεψαν την κίνησή τους στην σκηνή. Μια πρόταση διαφορετική μας έκανε στην πρεμιέρα της και τέσσερις φορές την εβδομάδα θα κάνει παρέα απο τις 23.00 το βράδυ σε όσους επιλέξουν να την προτιμήσουν.
Βάνα Μπάρμπα: Kάναμε την πρεμιέρα μας και λαθάκια υπήρχαν. Αυτά θα τα λύσουμε. Νέα παιδιά και πιο έμπειρα στον χώρο ήρθαν μαζί μου και στήσαμε ένα πρόγραμμα λίγο διαφορετικό. Νιώσαμε καλά παρά το άγχος και ευχαριστούμε πολύ.
Όλγα Φαρμάκη: Δε μιλάω ως ηθοποιός. Απλά σαν Όλγα που με κάλεσε η Βάνα να συμμετέχω σε κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Πέρασα όμορφα και το κοινό με βοήθησε και εμένα να ανταποκριθώ σε κάτι που το κάνω πρώτη φορά. Θα γίνω και θα γίνουμε και ως ομάδα καλύτερη.
Ανδρέας Κωνσταντινίδης: Έχω κάνει πολλά πράγματα στο θέατρο. Το μουσικό στοιχείο όμως και η σάτυρα κρύβει άλλες δυσκολίες και μια μαγεία που κρύβει παγίδες. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και μπροστά μας έχουμε να δούμε και να βελτιώσουμε πολλά, ώστε να ικανοποιήσουμε το κοινό που μας τιμά με την παρουσία του.
queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα