Πρέμιερ Λιγκ: Τελικός για …Γιουρόπα Λιγκ

22:30 15/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ στο «Άνφιλντ» που  σε περίπτωση…
νίκης της γηπεδούχου θα κρίνει οριστικά και αμετάκλητα  ποια εκ των δύο θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για την προσεχή έκδοση του Γιουρόπα Λιγκ ξεχωρίζει στα σημερινά ματς της  37ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΣΕΛΣΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ


ΤΣΕΛΣΙ: Ο τεχνικός της γηπεδούχου Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε ότι ο Φερνάντο Τόρες θα ξεκινήσει βασικός επιστρέφοντας
στην 11αδα έπειτα από τον υποβιβασμό του στον πάγκο στο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός μάχης τόσο για το σημερινό ματς όσο και την τελευταία αγωνιστική έχει βγει ο λαβωμένος Ζοσέ Μπουσίνγκουα ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για το νεαρό επίσης πλάγιο μπακ  Ράια Μπέρτραντ. Μετά και την χθεσινή ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπλάκμπερν ο τίτλος χάθηκε για τους Λονδρέζους που θέλουν όμως τη νίκη για να εξασφαλίσουν την 2η θέση.  Πριν από την καταδικαστική ήττα από την μεγάλη της αντίζηλο για το στέμμα της Πρέμιερ Λιγκ οι «μπλε» είχαν πέντε σερί νίκες.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Στους φιλοξενούμενους ο τεχνικός Άλαν Πάρντιου δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του νεαρού μέσου Τσέικ Τιότε για να μην κινδυνεύσει να ξεκινήσει με ποινή τη νέα σεζόν καθώς ο διεθνής από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει συμπληρώσει 14 κάρτες στην εφετινή σεζόν. Πάντως όπως επεσήμανε ο Πάρντιου ο Άλαν Σμιθ που επέστρεψε από πολύμηνη απουσία δεν πρόκειται να τον αντικαταστήσει. Απόντες θα είναι επίσης και οι Κέβιν Νόλαν και Στίβεν Χάρπερ που υποβλήθηκαν σ’ επέμβαση αυτή την εβδομάδα ενώ παραμένουν εκτός μάχης Μάικ Γουΐλιαμσον, Χατέμ Μπεν Αρφά, Στίβεν Άϊρλαντ, Λέον Μπέστ, Ντάνι Γκάρθι και Νταν Γκόσλινγκ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Σάμι Αμεόμπι νεότερος αδελφός του Σόλα  καθώς και οι επίσης έφηβοι Καζένγκα Λούα Λούα και Γκρεγκ ΜακΝτέρμοτ. Η Νιουκάστλ δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και μετράει από δύο νίκες , ισοπαλίες και ήττες στα έξι της πιο πρόσφατα ματς.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

ΑΡΣΕΝΑΛ : Στους «κανονιέρηδες» αναμένεται να επιστρέψει έπειτα από 9μηνη απουσία εξ αιτίας τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα ο κεντρικός αμυντικός Τόμας Φερμάελεν. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των επίσης λαβωμένων Σεσκ Φάμπρεγκας και Σαμίρ Νασρί ενώ εκτός μάχης για ανάλογη αιτία είναι οι Αμπού Ντιαμπί και Τόμας Ροζίτσκι. Αντίθετα επιστρέφει ο Γκαέλ Κλισί που ξεπέρασε τον τραυματισμό ο οποίος τον είχε κρατήσει εκτός στο ματς κόντρα στην Στόουκ την περασμένη εβδομάδα. Έχει από δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες στα έξι της τελευταία ματς και θέλει τη νίκη η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ για να διεκδικήσει την 2η θέση από την Τσέλσι.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Στους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει  λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς ο αμυντικός Κίαραν Κλαρκ αν και έβγαλε σχεδόν όλη την προπόνηση της Παρασκευής. Αντίθετα ο βοηθός του ασθενούς Ζεράρ Ουγιέ Γκάρι Μακάλιστερ που θα καθίσει ξανά στον πάγκο των «χωριατών» θα έχει στη διάθεση του τον μέσο Ζαν Μακούν που ξεπέρασε τον τραυματισμό ο οποίος
Keywords
Τυχαία Θέματα