Χρ. Παπουτσής: Η Αστυνομία κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες κατά της εγκληματικότητας

22:30 15/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής απάντησε …
σήμερα στις δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη και της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη, με δήλωση του στην οποία αναφέρει ότι "Υποχρέωση όλων των στελεχών της Αστυνομίας είναι να στέκονται στο πλευρό των πολιτών, με απόλυτο σεβασμό στο Σύνταγμα
και τους νόμους του κράτους δικαίου".
Ο κ.Παπουτσής στη δήλωσή του προσθέτει ότι "η Αστυνομία συνεχίζει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παράνομης λαθρομετανάστευσης και δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες όσοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν, με κάθε τρόπο, λειτουργικά προβλήματα των Υπηρεσιών, αλλά και το γενικότερο κλίμα ανασφάλειας των πολιτών, ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας".
Αναφερόμενος στην κ.Μπακογιάννη και στον κ.Καρατζαφέρη ο κ.Παπουτσής είπε ότι "επιδιώκουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην προσπάθεια για μεταρρύθμιση, σύγχρονη οργάνωση και δημοκρατικές αλλαγές στη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας. Στόχος, που αποτελεί διακηρυγμένη δέσμευση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ".
Ο υπουργός καταλήγει τονίζοντας ότι "Προβλήματα, που οφείλονται σε παραλείψεις πολλών χρόνων και λαθεμένες πολιτικές επιλογές της προηγούμενης Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Όλοι οι πολίτες ενθυμούνται την εικόνα της Αθήνας, που παρέδωσε η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2004, και όλοι γνωρίζουν την κατάσταση που παρέλαβε η σημερινή Κυβέρνηση το 2009. Τελεία και παύλα".

newscode
Keywords
Τυχαία Θέματα