Πρέμιερ Λιγκ: Κρίνεται ο τίτλος στο Λονδίνο

12:00 1/5/2011 - Πηγή: 24wro
Τέσσερις αγωνιστικές έμειναν στην Πρέμιερ Λιγκ και τέσσερις αγώνες υπάρχουν...
στο σημερινό πρόγραμμα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Καμία από τις οκτώ ομάδες που παίζουν σήμερα δεν είναι αδιάφορη και αυτό θα βοηθήσει να δούμε ποιοτικά ματς.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ


Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι «καρακάξες» νίκησαν με 3-1 τους «κόκκινους».

Λίβερπουλ: Η δουλειά που έχει κάνει ο σερ Κένι Νταλγκλίς φαίνεται , είναι ορατή και στο πιο άσχετο με το άθλημα. Οι παίκτες της Λίβερπουλ λειτουργούν σαν ομάδα στον γήπεδο, έχουν αγωνιστικό πλάνο και
παίρνουν νίκες, πολλές νίκες. Σε αντίθεση με την ομάδα- συνοθύλευμα που παρουσίαζε στα αγγλικά γήπεδα ο προκάτοχος του.

Την 34η αγωνιστική ο σύλλογος από το Μέρσεϊσάιντ συνέτριψε την Μπέρμιγχαμ με 5-0 και συνέχισε το «κυνήγι» της ευρωπαϊκής εξόδου καταδιώκοντας αρχικά την Τότεναμ και μετά βλέπουμε. Εξάλλου την τελευταία αγωνιστική οι παίκτες του Νταλγκλίς υποδέχονται στο «Άνφιλντ» τα «σπιρούνια» και με νίκη τους παίρνουν την 5η θέση. Αρκεί βέβαια να παραμείνει η διαφορά στο -3.

Απόντες για την Λίβερπουλ οι τραυματίες Άγκερ (στόπερ), Τζόνσον (δεξί μπακ),Τζέραρντ μέσος) αλλά ο Κάρολ που ταλαιπωρούνταν από ένα τραυματισμό στο γόνατο τελικά θα είναι διαθέσιμος για τον Σκωτσέζο τεχνικό.


Νιουκάστλ: Μαθηματικά δεν έχει σωθεί ακόμα αλλά κανένας δεν πιστεύει πως η ομάδα του Άλαν Παρντιού θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.Την περασμένη αγωνιστική οι «καρακάξες» ήρθαν ισόπαλες 1-1 με τη Μπλάκπουλ στο «Μπλούμφιλντ» και έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη.

Σμιθ (μέσος) , Μπεν Αρφά (επιτ. μέσος) και Γκόσλινγκ είναι μακροχρόνια απόντες σε αυτούς προσθέστε και τον Μπέστ (επιθετικός) που τραυματίστηκε και θα έχετε το κουαρτέτο των απόντων για τους φιλοξενούμενους που έχουν τουλάχιστον ετοιμοπόλεμο τον Χάρπερ (βασικός τερ/κας) που αποθεραπεύθηκε.


ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΓΟΥΛΒΣ

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι «λύκοι» είχαν νικήσει με 1-0 τους «μπλε».

Μπέρμιγχαμ: Αγώνας χωρίς αύριο ο συγκεκριμένος αφού τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι είναι σε δύσκολη θέση όσον αφορά τον υποβιβασμό. Βέβαια οι «μπλε» είναι σε καλύτερη μοίρα από την αντίπαλο τους αφού έχουν 5 παραπάνω βαθμούς από αυτή και σήμερα παίζει στο «Σεντ Άντριους» την τύχη της. Καλύτερα από το να έπαιζε στο «Μολινόν» σαφέστατα.

Στο ματς που προηγήθηκε για την Μπέρμιγχαμ οι παίκτες του Μακ Λις γνώρισαν βαριά ήττα με 5-0 από την φορμαρισμένη Λίβερπουλ και ο τεχνικός της γηπεδούχου θα ήθελε πολύ να μην επηρεάσει αυτό το αποτέλεσμα τις προσπάθειες τους στον σημερινό «τελικό».

Ο Ζίγκιτς δοκίμασε χθες να προπονηθεί και δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερες ενοχλήσεις οπότε θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα. Μην ξεχνάτε ότι θα απουσιάζει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Μάρτινς (επιθετικός) και η γραμμή κρούσης της Μπέρμιγχαμ δεν μπορεί χωρίς κανένα από τους δύο τους. Νταν (στόπερ) και Μακ Φάντεν (μέσος
Keywords
Τυχαία Θέματα