Που πήγαν το Σαββατοκύριακο όλοι οι celebrities του Hollywood;

19:45 18/4/2011 - Πηγή: 24wro
Μπορεί να μην ξέρετε όλες τι είναι το φεστιβάλ Coachella στην Καλιφόρνια, αλλά όλοι τα ...celebrities του Hollywood εκεί πέρασαν το Σαββατοκύριακο τους.
Τα εναλλακτικά μουσικά φεστιβάλ μπορεί στην Ελλάδα να μαζεύουν ελάχιστες χιλιάδες ανθρώπων και να περνάνε απαρατήρητα από το ευρύ κοινό, αλλά στο εξωτερικό είναι πόλος έλξης για τη hipster
νεολαία που αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες μέλη, αλλά και πάσης φύσεως celebrities του Hollywood. Και αυτό δεν είναι μία αυθαίρετη παρατήρηση, αλλά ένα γεγονός αν κρίνουμε από την προσέλευση τους στο Coachella Valley Music and Arts Festival.

Το φεστιβάλ που γίνεται στα λιβάδια του Empire Polo στο Indio της California παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Danny DeVito, η Kate Hudson, η Katy Perry, η Nicky Hilton, η Rosanna Arquette, o Jay Z, η Beyonce, η Agyness Deyn, η Lindsay Lohan, η Anne Hathaway, η Alessandra Ambrosio, η Kesha και η λίστα των celebrity συνεχίζεται χωρίς τέλος.

Για το λόγο τούτο, την επόμενη φορά που θέλετε να κάνετε το σωστό celebrity spotting μην τρέξετε στα ακριβά εστιατόρια, αλλά κατευθυνθείτε στα λιβάδια για να ακούσετε μπάντες όπως οι Arcade Fire, οι Best Coast, οι Presets, οι Strokes, οι Kills, οι Joy Formidable, οι Crystal Castles και οι Two Door Cinema Club. Πιο πιθανό είναι δείτε στα δικά τους live κάποια διασημότητα, παρά στα κοσμικά μέρη. Γιατί σε μια συναυλία μέχρι και ο celebrity νιώθει άνετα. Το καλοκαίρι, λοιπόν, όλες στα ελληνικά φεστιβάλ και ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα συναντήσετε εκεί.

queen.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα